Facebook Pixel Νίκος Αναστόπουλους: Ατάκες... φωτιά από Αναστόπουλο μετά τον ΠΑΟΚ - Αυτά συμβουλεύει σε Τζίμα, Σελιμάι
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-11 23:47:00

Ατάκες... φωτιά από Αναστόπουλο μετά τον ΠΑΟΚ - Αυτά συμβουλεύει σε Τζίμα, Σελιμάι

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά από Αναστόπουλο μετά τον ΠΑΟΚ - Αυτά συμβουλεύει σε Τζίμα, Σελιμάι

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο Έλληνας τεχνικός της Καλαμάτας όπου και αναφέρθηκε στον αγώνα με τον Δικέφαλο του Βορρά ενώ παράλληλα έδωσε τη δική του συμβουλή στον Στέφανο Τζίμα και τον Ερμή Σελιμάι.

Νίκος Αναστόπουλους: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Καλαμάτας όπου μίλησε αναφορικά με την αναμέτρηση της «Μαύρης Θύελλας» με τον ΠΑΟΚ και την πρόκριση του Δικεφάλου, ενώ έδωσε τη δική του συμβουλή στον Στέφανο Τζίμα και τον Ερμή Σελιμάι.

Αρχικά για την αναμέτρηση, ανέφερε: «Όταν έγινε η κλήρωση είχα δηλώσει πως φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ, το αναμενόμενο, εμάς μας ενδιέφερε να έχουμε μία πολύ καλή εικόνα και στα δύο παιχνίδια είχαμε καλή εικόνα, όπως ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο, απέναντι σε μία ομάδα που βρίσκεται σε ρυθμό και σε πολύ καλή κατάσταση αλλά θα μπορούσαμε να βάλουμε ένα γκολ σε μία δυνατή έδρα. Από τη βαθμολογική συγκομιδή στο πρωτάθλημα δεν είμαστε ικανοποιημένοι και παίζουν ρόλο και αστάθμητοι παράγοντες».

Για τον Στέφανο Τζίμα και τον Ερμή Σελιμάι: «Είναι νεαροί παίκτες που έπαιξαν με προσόντα και είναι πλέον στον εαυτό τους, το πρωί είσαι Μαραντόνα και το βράδυ άχρηστος. Εμείς πριν 15 ημέρες κερδίσαμε τον Απόλλωνα και μετά που χάσαμε ήμασταν άχρηστοι. Στον πρωταθλητισμό πρέπει να ζεις με αυτά για να μπορέσεις να σταθείς. Στα δύο παιδιά αυτά θα τα συμβούλευα να δουλεύουν».

Αναφορικά με το αν θα μπορούσαν να σταθούν στην πρώτη ομάδα: Αν δεν ρισκάρεις, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, το σίγουρο δεν λέει τίποτα, είπε ο Νίκος Αναστόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος... Μπάγεβιτς για Μελισσανίδη - Γενναία αύξηση, πάνω από Λουτσέσκου - Αποκάλυψη στον ΠΑΣ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags