Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Ένιωσα χάλια όταν αρνήθηκα την πρόταση του ΠΑΟΚ - Ήθελα να δουλέψω με Λουτσέσκου"! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-12 11:10:00

"Ένιωσα χάλια όταν αρνήθηκα την πρόταση του ΠΑΟΚ - Ήθελα να δουλέψω με Λουτσέσκου"! (Vid)

Sportdog Team
"Ένιωσα χάλια όταν αρνήθηκα την πρόταση του ΠΑΟΚ - Ήθελα να δουλέψω με Λουτσέσκου"! (Vid)

Παίκτης που βρέθηκε στο "στόχαστρο" του Δικεφάλου αποκάλυψε ότι μετάνιωσε που δεν πήρε μεταγραφή στην Τούμπα.

Μετανιωμένος για την απόφασή του να απορρίψει την πρόταση του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ της Ρουμανίας ο Κλαούντι Κεσέρου.

Ο Ρουμάνος επιθετικός της Αράντ αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και τόνισε ότι ήθελε πολύ να δουλέψει υπό τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου, παρότι τελικά δεν προχώρησαν οι συζητήσεις με τους Θεσσαλονικείς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ένιωσα άσχημα, ένιωσα χάλια όταν αρνήθηκα την πρόταση του ΠΑΟΚ, που είχε προπονητή τον Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο ένας επιθετικός τους, ο  Πρίγιοβιτς έφυγε κατά τη διάρκεια της σεζόν μάλιστα, ενώ είχα μιλήσει και με τον Φερνάντο Βαρέλα.

Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου είχε έρθει να με βρει. Είχα ρήτρα αποδέσμευσης με συγκεκριμένο ποσό στο συμβόλαιο μου, οπότε ήταν εφικτό.

Είχα μια συμφωνία με τον πρόεδρο της ομάδας, αν ήθελα να φύγω θα έπρεπε να του το πω ένα μήνα πριν, όμως ήμαστε μόλις δύο μέρες πριν τον πρώτο αγώνα του Champions League, για τον πρώτο προκριματικό γύρο, ενώ είχαμε και νέο προπονητή.

Μετανιώνω, όχι γιατί κατέκτησαν το πρωτάθλημα εκείνη τη χρονιά, αλλά γιατί δεν κατάφερα να δουλέψω με τον Ράζβαν Λουτσέσκου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags