Facebook Pixel Ζερβίνιο: Σκάνε άμεσα εξελίξεις με Ζερβίνιο στον Άρη - Αλλάζουν όλα με την επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-20 19:35:00

Σκάνε άμεσα εξελίξεις με Ζερβίνιο στον Άρη - Αλλάζουν όλα με την επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη

Sportdog Team
Σκάνε άμεσα εξελίξεις με Ζερβίνιο στον Άρη - Αλλάζουν όλα με την επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη

Αντίστροφη μέτρηση για το οριστικό διαζύγιο των Κίτρινων με τον Ιβοριανό επιθετικό μιας και με την άφιξη του ποδοσφαιριστή στην Θεσσαλονίκη τα πάντα φαίνεται να παίρνουν τον... δρόμο τους.

Ζερβίνιο: Είναι γνωστό πως Άρης και Ιβοριανός επιθετικός πρόκειται να χωρίσουν τους δρόμους του, με την ΠΑΕ και τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να είναι σε συζητήσεις για τη λύση του συμβολαίου τους καθότι καμία από τις δύο πλευρές δεν νιώθει ικανοποίηση από τη μέχρι στιγμής σχέση τους.

Ο Ζερβίνιο  βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από χθες (19/1) και μέχρι να υπάρξει οριστική έκβαση στην υπόθεση του με τον Άρη κάνει ατομικές προπονήσεις ενώ βρίσκεται σε αναζήτηση της επόμενης ομάδας του για να συνεχίσει την καριέρα του, με τον ατζέντη του πάντως να έχει πει πως «Έχει λάβει σημαντικές προτάσεις σε MLS, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Πορτογαλία και Τουρκία, αλλά θα προσπαθήσω να τον φέρω πίσω στην Ιταλία, έχουν ήδη γίνει οι πρώτες επαφές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: To "πέσιμο" για Βαγιαννίδη η μεγάλη διαφορά ΠΑΟΚ με ΠΑΟ-Έρχονται Μουντιαλικός φορ και... Κεντζιόρα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags