Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Η ατάκα-φωτιά του Λουτσέσκου στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι στη Λεωφόρο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-22 14:50:00

Η ατάκα-φωτιά του Λουτσέσκου στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι στη Λεωφόρο!

Sportdog Team
Η ατάκα-φωτιά του Λουτσέσκου στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι στη Λεωφόρο!

Ο Ρουμάνος... ντόπαρε τους παίκτες του πριν το μεγάλο παιχνίδι με το Τριφύλλι, ενώ και οι ίδιοι παραδέχθηκαν πως δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από το διπλό.
 

Το έχει πάρει πάνω του. Δεν είναι η πρώτη φορά. Ούτε, θα είναι και η τελευταία. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, με τα γνωστά του, mind games επιδιώκει αφενός να προϊδεάσει τους παίκτες του, για το παιχνίδι που τους περιμένει, αφετέρου να «εξουδετερώσει νοητικά» τους αντιπάλους του. Το πρώτο δείγμα γραφής το παρουσίασε μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα στο Κύπελλο. Όταν, μετά από ερώτηση της Metrosport, μίλησε για το κλεμμένο Κύπελλο του περασμένου Μαϊου και αποκάλυψε τον ύποπτο ρόλο του Ισπανού VAR Ντε Ρικάρντο Μπενγκοετσέα. 

Ο οποίος παρουσιάστηκε με διαφορετικό όνομα από την πρώην ΚΕΔ (του Κλάτενμπεργκ) στον αγώνα της 3ης Απριλίου 2022 για τα πλέι οφ στην Λεωφόρο και με «παραλλαγμένο» όνομα στον τελικό του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ. Πρόκειται για τον ίδιο διαιτητή VAR, από τον οποίο στερήθηκε ο ΠΑΟΚ μία νίκη στα πλέι οφ και ένα Κύπελλο. Αυτά βεβαίως ανήκουν στο παρελθόν. Όμως η αποκάλυψη του Λουτσέσκου και η προέκταση που έδωσε στο θέμα η «Μ» αποτέλεσαν βασικό θέμα συζήτησης.

Στην αποψινή αναμέτρηση της Λεωφόρου (19:30 σε ζωντανή μετάδοση από το Metropolis 95,5 και την Cosmote Sports 1 HD), ο ΠΑΟΚ δείχνει έτοιμος να διεκδικήσει. Δεν έχει άλλη επιλογή. Για να παραμείνει «ζεστός» στο παιχνίδι του τίτλου πρέπει να κερδίσει. Ή στην χειρότερη περίπτωση να αναδειχθεί ισόπαλος. Ο Λουτσέσκου έλεγε με νόημα στους παίκτες του: «Αυτοί έχουν το άγχος, πιέζονται. Εμείς πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, πάμε για την νίκη. Είστε καλύτεροι και το αποδείξατε στον αγώνα Κυπέλλου. Αρκεί να είμαστε σοβαροί, να μην κάνουμε λάθη και να κυριαρχήσουμε στο παιχνίδι. Απέναντί μας έχουμε μία πολύ σοβαρή ομάδα. Είμαστε μία γροθιά, είμαστε μία οικογένεια, έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Και να το δείξουμε στο γήπεδο».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, παρά τις απουσίες σημαντικών παικτών, όπως οι Καντουρί, Τσαούσης, Μουργκ, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην ροή του αγώνα, έλεγε πως όλοι όσοι συμμετέχουν στην αποστολή, είναι αφοσιωμένοι στον στόχο τους. Από την πλευρά τους, οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αναγνώριζαν πως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση, να υποτιμήσουν τον Παναθηναϊκό, ειδικά μετά την νίκη που πέτυχαν στον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου. 

Έλεγαν μάλιστα: «Δείξαμε στο προηγούμενο παιχνίδι, πως είμαστε καλύτεροι. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε και σε αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να κερδίσουμε, για να μπούμε δυνατά στην διεκδίκηση του τίτλου. Εάν χάσουμε, ο Παναθηναϊκός θα ξεφύγει στη βαθμολογία. Και αυτό δεν πρέπει να συμβεί».

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags