Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Λουτσέσκου: "Οι άλλοι να δουν τι κάνουν, εμείς έχουμε πλάνο - Περιμένουμε πόλεμο την Πέμπτη"
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-22 21:46:00

Λουτσέσκου: "Οι άλλοι να δουν τι κάνουν, εμείς έχουμε πλάνο - Περιμένουμε πόλεμο την Πέμπτη"

Sportdog Team
Λουτσέσκου: "Οι άλλοι να δουν τι κάνουν, εμείς έχουμε πλάνο - Περιμένουμε πόλεμο την Πέμπτη"

Xαμηλούς τόνους επέλεξε να κρατήσει ο Ρουμάνος παρά το θριαμβευτικό πέρασμα του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο.

Μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV μετά το παιχνίδι, ο Ρουμάνος τεχνικός υπογράμμισε πως οι παίκτες του «Δικεφάλου» έπρεπε να «υποφέρουν» για να φτάσουν στο τρίποντο ξεκαθαρίζοντας πως στην Τούμπα τρέχουν μία διαδικασία με καινούργιο πλάνο και νέους ποδοσφαιριστές.

Παράλληλα, έδειξε ν' αναγνωρίζει τις δυσκολίες που έχει η επικείμενη ρεβάνς κυπέλλου (26/1, 19:30) απέναντι στο «τριφύλλι» παρά το προβάδισμα δύο τερμάτων από το πρώτο παιχνίδι της Τούμπας τονίζοντας πως «περιμένουμε έναν πόλεμο».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 53χρονος κόουτς των «ασπρόμαυρων»:

Για τα όσα νιώθει μετά από τη νίκη του ΠΑΟΚ: «Ένα δύσκολο παιχνίδι, έπρεπε να υποφέρουμε για να πάρουμε τη νίκη, ο ΠΑΟ είχε τις ευκαιρίες του, δεν σκόραρε, συνεχίσαμε να δημιουργούμε. Είναι ένα μεγάλο σκορ, παρόλα αυτά πρέπει να προετοιμαστούμε γιατί την Πέμπτη έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, περιμένουμε έναν πόλεμο».

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ έχει ψαλιδίσει τη διαφορά από την κορυφή: «Είμαστε σε μία διαδικασία που φτιάχνουμε ξανά την ομάδα με νέους ποδοσφαιριστές, δεν αλλάζει τίποτα στη δουλειά μας. Η ζωή συνεχίζεται, οι άλλοι πρέπει να δουν τι κάνουν, δεν αλλάζει τίποτα για μας στην επόμενη μέρα, έχουμε ένα πλάνο και συνεχίζουμε πάνω σε αυτό»
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags