Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ντάνιελ Μαντσίνι: Γι’ αυτό διάλεξε ΠΑΟ κι όχι Ολυμπιακό ο Μαντσίνι - Η μοναδική... παγίδα - "Τρελαμένος" ο παίκτης!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-24 17:18:00

Γι’ αυτό διάλεξε ΠΑΟ και όχι Ολυμπιακό ο Μαντσίνι - Η μοναδική... παγίδα - "Τρελαμένος" ο παίκτης!

Γι’ αυτό διάλεξε ΠΑΟ και όχι Ολυμπιακό ο Μαντσίνι - Η μοναδική... παγίδα - "Τρελαμένος" ο παίκτης!

Αν δεν υπάρχει... δάκτυλος από Πειραιά μεριά, τότε ο Παναθηναϊκός τα επόμενα 24ωρα θα κλείσει τη μεταγραφή! Έχοντας μάλιστα μεγάλο σύμμαχο τον ίδιο τον Μαντσίνι. Τρέχουν οι εξελίξεις...

Παναθηναϊκός - Ντάνιελ Μαντσίνι: Σαν "βόμβα" έσκασε η υπόθεση του Ντάνιελ Μαντσίνι, καθώς από τη Θεσσαλονίκη όπου και βγήκε αρχικά το θέμα, γινόταν λόγος για οριστική συμφωνία Παναθηναϊκού - Άρη για τον Αργεντινό εξτρέμ έναντι 2,1 εκατ. ευρώ! Το τελικό deal μπορεί να διαψεύστηκε από τους Πράσινους, αλλά το ενδιαφέρον τους είναι κάτι παραπάνω από μεγάλο και δεδομένο, ενώ μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως ο παίκτης βρίσκεται ήδη στην Αθήνα.

Από μεριάς του ο 26χρονος μεσοεπιθετικός φέρεται να ψηφίζει ξεκάθαρα Παναθηναϊκό, καθώς σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό μπορεί να βρει άμεσα χρόνο σε ομάδα που διεκδικεί στα ίσια το πρωτάθλημα. Μιας και αναφερθήκαμε όμως στους Ερυθρόλευκους, πρέπει να κάνουμε την εξής σημαντική παρένθεση. Υπάρχει μία παγίδα... Ολυμπιακού, που πρέπει να αποφύγει το Τριφύλλι με Μαντσίνι. Τι δηλαδή; Το ενδεχόμενο να βγήκε εκούσια το θέμα με την πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Αργεντινό, προκειμένου να φανεί σαν επικοινωνιακή νίκη μία πιθανή μεταγραφή του στους Πειραιώτες. Κάτι που με τα τωρινά δεδομένα, πάντως, δεν διαφαίνεται.

Αν δεν υπάρχει με πιο απλά λόγια... δάκτυλος από Πειραιά μεριά, τότε ο Παναθηναϊκός τα επόμενα 24ωρα θα τελειώσει τη μεταγραφή! Έχοντας μάλιστα μεγάλο σύμμαχο τον ίδιο τον Μαντσίνι, που θέλει σαν... τρελός να τελειώσει η συμφωνία.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη από Θεσσαλονίκη με Μαντσίνι - "Ταξιδεύει στην Αθήνα..."

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags