Facebook Pixel Superleague 2: Άνετη νίκη του Ολυμπιακού Β' κόντρα στον Ηρόδοτο - Με καθυστέρηση η σέντρα του αγώνα
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-24 17:19:00

Άνετη νίκη του Ολυμπιακού Β' κόντρα στον Ηρόδοτο - Με καθυστέρηση η σέντρα του αγώνα

Sportdog Team
Άνετη νίκη του Ολυμπιακού Β' κόντρα στον Ηρόδοτο - Με καθυστέρηση η σέντρα του αγώνα

Χωρίς πρόβλημα πήραν τη νίκη οι Ερυθρόλευκοι απέναντι στον Ηρόδοτο που κατέβηκε με δύο 12 παίκτες στην αποστολή και τον αγώνα να ξεκινάει με 25 λεπτά καθυστέρηση.

Superleague 2: Άνετη ήταν η επικράτηση του Ολυμπιακού Β' κόντρα στον Ηρόδοτο με 4-0, για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος χάρις σε τέρματα που πέτυχε ο Βλαχομήτρος στο 24ο και το 29ο λεπτό, ο Μπά στο 55' και ο Κεραμίδας στο 71'.

Μάλιστα η φιλοξενούμενη ομάδα έφτασε στην Αθήνα με 12 παίκτες και η αναμέτρηση καθυστέρησε να ξεκινήσει 25 λεπτά μιας και άνθρωποι του Ηροδότου δωσαν την τελευταία στιγμή τα δελτία των ποδοσφαιριστών της ομάδας στον διαιτητή της αναμέτρησης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βλάχος Ανδρέας (Ανατ. Αττικής), Βοηθοί: Πλακάς (Δυτ. Αττικής), Μανούρας (Δυτ. Αττικής), 4ος: Γεωργόπουλος (Αρκαδίας).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κωστή – Γρηγορόπουλος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β (Οκκάς): Παπαδούδης, Μπαγκαλιάνης, Λιάτσος, Καλογερόπουλος, Αποστολόπουλος (56′ Κεραμίδας), Νίκολιτς, Μαυρουδής (72′ Αλ Μασαρί), Μαρίνος (46′ Αργυρίου), Κωστή, Βλαχομήτρος (46′ Μπα), Καράκουτης (56′ Κωστούλας).

Ηρόδοτος (Φυντάνης): Γκόλοβιτς, Γρηγορόπουλος, Ρόσι, Κριεζίβ, Χαϊκάλης (80′ λ.τ Χαλκιαδάκης), Μασάδο, Πιτσόλης, Χίντρι, Λεβιτσάνιν, Πλιάτσικας, Θεοδωράκης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags