Facebook Pixel Ντάνιελ Μαντσίνι - Κωστής Ραπτόπουλος: Ατακάρες Ραπτόπουλου για Μαντσίνι στον ΠΑΟ: "Δίνεις winger μία ημέρα πριν τον Ολυμπιακό;" (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-25 18:00:00

Ατακάρες Ραπτόπουλου για Μαντσίνι στον ΠΑΟ: "Δίνεις winger μία ημέρα πριν τον Ολυμπιακό;" (Vid)

Sportdog Team
Ατακάρες Ραπτόπουλου για Μαντσίνι στον ΠΑΟ: "Δίνεις winger μία ημέρα πριν τον Ολυμπιακό;" (Vid)

Την μεταγραφή του Ντάνιελ Μαντσίνι στον Παναθηναϊκό σχολίασε με τον δικό του, καυστικό τρόπο, ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός.

Ντάνιελ Μαντσίνι - Κωστής Ραπτόπουλος: Την κίνηση ματ με την μεταγραφή του Αργεντινού άσου από τον Άρη έκανε ο Γιάννης Αλαφούζος στον Παναθηναϊκό, κλείνοντας έναν ποδοσφαιριστή, που εδώ και αρκετούς μήνες απασχολούσε τον Ολυμπιακό.

Στα ταμεία των Κίτρινων θα μπει ένα ποσό πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ, με τον Ντάνιελ Μαντσίνι να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το 2026, με ετήσιες απολαβές, συν τα μπόνους, κοντά στις 700.000 ευρώ.

Την μετακίνηση του Μαντσίνι από τον Άρη στον Παναθηναϊκό σχολίασε και ο Κωστής Ραπτόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι το γεγονός ότι ο Θοδωρής Καρυπίδης έδωσε έναν σημαντικό εξτρέμ του πριν από προημιτελικό με τον Ολυμπιακό είναι κάτι που θα συζητηθεί, ωστόσο επικοινωνιακά οι Θεσσαλονικείς κερδίζουν, αφού πήραν χρήματα και δεν έδωσαν παίκτη στους Πειραιώτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαντσίνι όπως Αϊτόρ στον ΠΑΟ - Έτσι θα τον χρησιμοποιήσει ο Γιοβάνοβιτς- Του... αλλάζει την καριέρα

Ακούστε παρακάτω, όσα είπε ο Κωστής Ραπτόπουλος:

@metropolis955 #metropolis955 #metrosport #metromedia #radio #yourradio #family #follow #followus #share #repost #thessaloniki #greece #instagood #photo #best #aris #arisfc #yellowpower #arisfans #fans #football #vikelidis #arisfamily #super3 #superleague #superleaguegreece #slgr #raptopoulos #mancini #panathinaikos ♬ πρωτότυπος ήχος - Metropolis 95.5

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags