Facebook Pixel Βαγγέλης Παυλίδης: Κορυφή για την Άλκμααρ με τον σούπερ Παυλίδη να σκοράρει ξανά - Έπαιξε και ο Τζόλης! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-01-25 23:34:00

Κορυφή για την Άλκμααρ με τον σούπερ Παυλίδη να σκοράρει ξανά - Έπαιξε και ο Τζόλης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Κορυφή για την Άλκμααρ με τον σούπερ Παυλίδη να σκοράρει ξανά - Έπαιξε και ο Τζόλης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Βαγγέλης Παυλίδης συνεχίζει να «φορτώνει» γκολ τις αντίπαλες εστίες στα ολλανδικά γήπεδα οδηγώντας την Άλκμααρ για πρώτη φορά φέτος στην κορυφή της Eredivisie.

Βαγγέλης Παυλίδης: Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός άνοιξε το σκορ και είχε και μία ασίστ στην εμφατική εκτός έδρας νίκη της ΑΖ επί των Γκόου Αχεντ Ιγκλς με 4-1, στην πρεμιέρα του β' γύρου (18η αγωνιστική) και η Άλκμααρ πάτησε μόνη πρώτη στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα, περιμένοντας την... αντίδραση της Φέγενορντ στον αγώνα της κόντρα στη Ναϊμέγκεν που θα ξεκινήσει στις 22:00.

Οι Μιχαΐλοβιτς (57'), Σουγκαβάρα (87') και Μπουρμέιστερ (90'+5) ολοκλήρωσαν το θρίαμβο της Αλκμάαρ, με τους γηπεδούχους να μειώνουν προσωρινά σε 1-3 με το πέναλτι του Βίλουμσον στο 90'+1.

Στο «GelreDome» του Άρνεμ, η Τβέντε έχασε μοναδική ευκαιρία να ανέβει στην τρίτη θέση, καθώς έμεινε στο ισόπαλο 2-2 με τη Φίτεσε αν και προηγήθηκε στο σκορ στο 33' με το πέναλτι του Φαν Βονσβίνγκελ.

Η Φίτεσε «γύρισε» το σκορ με το αυτογκόλ του Πρόπερ (44') και το γκολ του Μπέρο (52'), με τον Τσέρνι να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 59'. Στις καθυστερήσεις αυκυρώθηκε γκολ του Φαν Βονσβίνγκερλ ως οφσάιντ.

Ο Χρήστος Τζόλης πέρασε αλλαγή στο 78ο λεπτό. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags