Ο Ντάνιελ Μαντσίνι ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό, στον οποίο αναμένεται να προσφέρει τα στοιχεία του πλούσιου ταλέντου του! Είναι ντριμπλέρ, γρήγορος, μπορεί να παίξει και στα δύο άκρα. Έτσι το «Τριφύλλι» θα αναπληρώσει το κενό του τραυματία Αϊτόρ στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είναι μία κίνηση που θα φρεσκάρει τη μεσοεπιθετική γραμμή των «πρασίνων», οι οποίοι δείχνουν ταλαιπωρημένοι τις τελευταίες αγωνιστικές και φαίνεται πως χρειάζονται βοήθειες και ανάσες.

Απ' ότι φαίνεται όμως, ο Αργεντινός εξτρέμ δεν θα είναι η τελευταία κίνηση στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Όπως φημολογείται τις τελευταίες ώρες και σας έχει ενημέρωσει ήδη το Sportdog.gr, το Τριφύλλι θέλει να κάνει ακόμα ένα... μπαμ που θα αφορά στο δημιουργικό κομμάτι.

«Πάει για δημιουργικό χαφ!», αναφέρει στο σημερινό της πρωτοσέλιδο η εφημερία «LiveSport».

Το ρεπορτάζ υποστήρίζει, ότι στα ραντάρ παραμένουν τόσο ο Κάουλι της Λουντογκόρετς, όσο και ο Ντιέγκο Λαϊνέζ της Μπέτις, με τους δύο παίκτες να μπορούν να παίξουν σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, ενώ πάντα ανοιχτό είναι και το ζήτημα του στόπερ, αφού ο Παναθηναϊκός δείχνει να... πονάει εκεί τον τελευταίο καιρό.