Facebook Pixel Κώστας Τζολάκης: Αποκαλυπτικός Τζολάκης μίλησε για όλα - Για αυτό έπιασε το πέναλτι του Γκρέι (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-26 22:47:00

Αποκαλυπτικός Τζολάκης μίλησε για όλα - Για αυτό έπιασε το πέναλτι του Γκρέι (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αποκαλυπτικός Τζολάκης μίλησε για όλα - Για αυτό έπιασε το πέναλτι του Γκρέι (ΒΙΝΤΕΟ)

Δηλώσεις στην κάμερα του επίσημου καναλιού του Ολυμπιακού έκανε ο Έλληνας τερματοφύλακας όπου και αναφέρθηκε στον τρόπο που ήρθε η νίκη κόντρα στον Άρη και πώς απέκρουσε το πέναλτι του Γκρέι.

Κώστας Τζολάκης: Ο Έλληνας τερματοφύλακας του Ολυμπιακού ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης και της πρόκρισης των Ερυθρόλευκων κόντρα στον Άρη και μίλησε στο κανάλι της ομάδας στο YouTube εξηγώντας μεταξύ άλλων και το μυστικό για την απόκρουση στο πέναλτι του Αντρέ Γκρέι.

"Ένιωθα πάρα πολύ όμορφα μέσα στο γήπεδο. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα να πάρει τη νίκη και την πρόκριση στον ημιτελικό που θα αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ και έπεται και συνέχεια".

Ποια απόκρουση ξεχωρίζεις απ' όσες έκανες;

"Το πέναλτι είναι ζωτικής σημασίας γιατί έχουμε μείνει με δέκα παίκτες και αν δεχτούμε το γκολ μετά λογικά το παιχνίδι θα πάει στην παράταση. Πιστεύω και η επέμβαση στο 45' είναι αρκετά σημαντική γιατί ήταν στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους. Και είναι διαφορετικό να πηγαίνεις με 1-0 πίσω στο σκορ στο ημίχρονο και άλλο με 0-0".

Οι σκέψεις σου πριν από το πέναλτι;

"Είχαμε αναλύσει και με τον προπονητή και τους αναλυτές τον Γκρέι. Πίστευα πως θα αλλάξει γωνία σε σχέση με το προηγούμενο. Το ένστικτο λειτούργησε και είμαστε όλοι χαρούμενοι που προκριθήκαμε", είπε ο Κώστας Τζολάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν άκουσε κανείς τον Μίτσελ στον Ολυμπιακό - Ρίσκο Ντόη, αδικία για Μπιέλ - Επιτέλους, λίγη ντροπή

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags