Facebook Pixel Νίκος Αναστόπουλος: Δίνει απαντήσεις ο Αναστόπουλος - Αυτό λείπει από τον Άρη - Ατάκα... φωτιά για Μαντσίνι και ΠΑΟ
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-27 00:07:00

Δίνει απαντήσεις ο Αναστόπουλος - Αυτό λείπει από τον Άρη - Ατάκα... φωτιά για Μαντσίνι και ΠΑΟ

Sportdog Team
Δίνει απαντήσεις ο Αναστόπουλος - Αυτό λείπει από τον Άρη - Ατάκα... φωτιά για Μαντσίνι και ΠΑΟ

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο Έλληνας τεχνικός όπου και αναφέρθηκε για το τι λείπει την φετινή σεζόν από τους Κίτρινους και για το μεγάλο όνειρο του κόσμου της ομάδας, που δεν είναι άλλο από ένα τρόπαιο.

Νίκος Αναστόπουλος: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην προπονητής της Καλαμάτας και μίλησε για τον χθεσινό αποκλεισμό του Αρη από τον Ολυμπιακό, την εκτέλεση πέναλτι του Γκρέι ενώ σχολίασε και τη μεταγραφή του Μαντσίνι στον Παναθηναϊκό.

Για την εκτέλεση πέναλτι του Γκρέι: «Η εκτέλεση του πέναλτι είναι ένα δύσκολο πράγμα, αν και στον θεατή φαίνεται εύκολο, εδώ έχουν χάσει πέναλτι μεγάλοι παιχταράδες. Στο χθεσινό πέναλτι ο Τζολάκης κινήθηκε στην πλευρά που είχε αποφασίσει να σουτάρει ο Γκρέι. Στα πέναλτι κατά 99% ο επιθετικός σκοράρει. Δεν ξέρουμε ποιος είχε οριστεί από τον Πάρντιου για να αναλάβει την εκτέλεση. Σε περίπτωση που δεν αισθάνεται καλά ο πρώτος, τότε το εκτελεί ο δεύτερος στη σειρά».

Για τον αγώνα Αρης-Ολυμπιακός: «Κερδίζει αυτός που στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, δεν είναι δείγμα για το ποιος θα πάρει τη νίκη και την πρόκριση αν είσαι απλά καλύτερος. Σαφώς ήταν καλύτερος ο Αρης, ο Ολυμπιακός βρήκε μια ευκαιρία και πέτυχε το γκολ. Πήρε μια επαγγελματική νίκη. Στις μεγάλες ομάδες δεν αρκεί να παίξεις καλά, πρέπει να σκοράρεις και να κερδίσεις. Το αποτέλεσμα δίνει τους τίτλους. Οι μεγάλες ομάδες θρέφονται από τα μεγάλα αποτελέσματα και από τους τίτλους. Ο Γκρέι είναι εγνωσμένης αξίας γιατί έχει παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ, δεν μπορεί να πούμε πως δεν είναι καλός επειδή έχασα το πέναλτι. Ο Αρης χρειάζεται το ελληνικό στοιχείο, γιατί το ρόστερ του είναι καλό. Ο Αρης χρειάζεται τρόπαιο και για τον κόσμο του Αρη αυτό είναι όνειρο».

Για τον Μαντσίνι και τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό: «Ο Μαντσίνι είναι ένας καλός παίκτης, μην υπερεκτιμούμε παίκτες. Μπορεί ο Μαντσίνι δηλαδή να πάει στον Παναθηναϊκό και να βάλει 15 γκολ; Είναι καλός παίκτης αλλά δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά», είπε ο Νίκος Αναστόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απαντάει σε... Μαντσίνι ο Ολυμπιακός - Φέρνει "νέο Χάμες" ο Μαρινάκης - Διέρρευσε το πρώτο όνομα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags