Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Ευτυχώς ο Λουτσέσκου διάλεξε Ολιβέιρα - Θέλει έναν χαφ ο ΠΑΟΚ - Φεύγει ο Κούρτιτς"
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-27 16:16:00

"Ευτυχώς ο Λουτσέσκου διάλεξε Ολιβέιρα - Θέλει έναν χαφ ο ΠΑΟΚ - Φεύγει ο Κούρτιτς"

Sportdog Team
"Ευτυχώς ο Λουτσέσκου διάλεξε Ολιβέιρα - Θέλει έναν χαφ ο ΠΑΟΚ - Φεύγει ο Κούρτιτς"

Πώς κατάφερε ο Ρουμάνος να... ανεβάσει τον Δικέφαλο και να "φτιάξει" τον Φεβρουάριο, αλλά και οι τελευταίες αλλαγές στο ρόστερ.

Το δικό του σχόλιο για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, μετά και το 1-1 με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, έκανε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Μπορούμε να τα προσωποποιήσουμε. Έχει εκτοξεύσει και την εκτίμηση στο πρόσωπο του Ολιβέιρα. Πριν από λίγες εβδομάδες τον αναθεμάτιζαν και ζητούσαν μετά μανίας να αποκτηθεί άλλος φορ και τώρα αναρωτούνται πώς μπορεί να ανανεώσει. Στα δύο εκτός έδρας ματς η συνεισφορά του σε όλη την εικόνα του ΠΑΟΚ, ήταν πολύ μεγάλη», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Εκεί πάνω στα δύσκολα, υπάρχει η λύση Ολιβέιρα. Παίρνει πλάτη τον αντίπαλο και προσπαθούν να τον βρουν όλοι για να κρατήσει την μπάλα και μέσα από τέτοιες καταστάσεις να δημιουργήσει. Ευτυχώς και χθες τον επέλεξε ο Λουτσέσκου. Από όπου κι αν το δούμε, είτε μεμονωμένα για τον ΠΑΟΚ ή σε γενική εικόνα, ήταν πολύ μεγάλη επιτυχία τα τρία αποτελέσματα απέναντι στον πολύ δυνατό Παναθηναϊκό», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Έφτιαξε καλά τον Φεβρουάριό του, και οι άλλοι έχουν πιο δύσκολα ματς. Θα έρθει και πιο πολύς κόσμος στο γήπεδο, αφού θα πιστέψουν στην ομάδα και τη φόρμα στην ομάδα που χτίζεται για τα επόμενα ματς. Κέρδισε πολλά, κερδίζοντας καθαρά δύο παιχνίδια και χθες πήρε αποτέλεσμα σε ένα σκληρό ματς. Κατάφεραν να ανταποκριθούν και όλα αυτά σε πολύ μικρό διάστημα, με τον ΠΑΟΚ να έχει λιγότερες λύσεις σε σχέση με τον Παναθηναϊκού που πήρε και παίκτες και είχε λύσεις από τον πάγκο».

Σε ό,τι αφορά την ενίσχυση, τόνισε «αν πονάει κάπου τώρα και για το μέλλον είναι να πάρει έναν χαφ, αφού και ο Κούρτιτς δύσκολα θα μείνει και ο Ντάντας μετά από ένα διάστημα δείχνει πως δυσκολεύεται».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags