Facebook Pixel Άρης: Απόφαση Καρυπίδη - Πάρντιου - Έρχονται σημαντικές εξελίξεις στον Άρη μετά τον τραυματισμό του Γκαρθία
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-27 16:39:00

Απόφαση Καρυπίδη και Πάρντιου - Έρχονται σημαντικές εξελίξεις στον Άρη μετά τον Γκαρθία

Sportdog Team
Απόφαση Καρυπίδη και Πάρντιου - Έρχονται σημαντικές εξελίξεις στον Άρη μετά τον Γκαρθία

Ο σοβαρός τραυματισμός του Μανού Γκαρθία σε συνδυασμό με την πώληση του Ντάνιελ Μαντσίνι στον Παναθηναϊκό, φαίνεται πως θα… φέρουν μεταγραφή στον Άρη.

 

Άρης: Ο σοβαρός τραυματισμός του Μανού Γκαρθία σε συνδυασμό με την πώληση του Ντάνιελ Μαντσίνι στον Παναθηναϊκό, φαίνεται πως θα… φέρουν μεταγραφή στον Άρη.

Με τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο να ολοκληρώνεται σε λίγα 24ωρα, οι Κιτρινόμαυροι είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν πιο ζεστά τις επιλογές που έχουν και να αποφασίσουν για την κίνηση που θα κάνουν. Γιατί απ’ ότι φαίνεται ο Άρης θα προχωρήσει σε κίνηση ενίσχυσης της επιθετικής γραμμής του.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Κιτρινόμαυροι δεν έχουν ως προτεραιότητα τον Αϊτόρ Γκαρθία της Σπόρτινγκ Χιχόν και τσεκάρουν άλλες περιπτώσεις. Ενδεχομένως, έπειτα και από τον σοβαρό τραυματισμό του Μανού, να βλέπουν πιο… ζεστά και παίκτες που θα μπορούσαν εκτός από τα άκρα, να παίξουν και στον άξονα.

Σε κάθε περίπτωση εξελίξεις αναμένονται άμεσα, μιας και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ολοκληρώνεται η χειμερινή μεταγραφική περίοδος.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλες αλλαγές από Μίτσελ - Εκτός δύο κορυφαία ονόματα - Το... παίρνει πάνω του για Φορτούνη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags