Facebook Pixel Άρης: Χαμόγελα Πάρντιου για δύο στον Άρη ενόψει ΑΕΚ - Σημαντική απόφαση για Μανού Γκαρθία
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-27 23:41:00

Χαμόγελα Πάρντιου για δύο στον Άρη ενόψει ΑΕΚ - Σημαντική απόφαση για Μανού Γκαρθία

Sportdog Team
Χαμόγελα Πάρντιου για δύο στον Άρη ενόψει ΑΕΚ - Σημαντική απόφαση για Μανού Γκαρθία

Οι Κίτρινοι συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή (29/1) με τον Βρετανό τεχνικό να βλέπει δύο από τους παίκτες που είναι εκτός εδώ και καιρό να ανεβάζουν... ταχύτητα.

Άρης: Αντίστροφη μέτρηση για τους Κίτρινους ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή (29/1) στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με τον Άλαν Πάρντιου να βλέπει τους Ενκουλού και Νταμπό να ακολουθούν το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, ενώ την ίδια στιγμή ο Μανού Γκαρθία να αναχωρεί την Κυριακή (29/1) για την πατρίδα του, προκειμένου να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

"Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με την Α.Ε.Κ. στην «OPAP Arena» (29/01, 19:30), στο πλαίσιο της 20ής Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή της μεθαυριανής αναμέτρησης.

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (προθέρμανση με ασκήσεις πρόληψης, παιχνίδι τακτικής και τελειώματα φάσεων).

Οι Νικολάς Ενκουλού και Μπράιαν Νταμπό ακολούθησαν το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, ενώ οι Αμπουμπακάρ Καμαρά και Μόουζες Οντουμπάτζιο συμμετείχαν σε μέρος της προπόνησης.

Ο Σαλέμ Εμπακατά έκανε θεραπεία, ενώ ο Ραφαέλ Καμάτσο ατομικό.

Ο Μάνου Γκαρθία αναχωρεί την Κυριακή για την Ισπανία, προκειμένου να κάνει επέμβαση, μετά τη ρήξη πρόσθιου χιαστού που υπέστη στο δεξί γόνατο", αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρεις πανίσχυρες εταιρίες κατέθεσαν κοινή προσφορά για το γήπεδο του ΠΑΟ στον Βοτανικό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags