Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Άνθρωπος που ξέρει δίνει απαντήσεις για Κεντζιόρα - Αυτά τα χαρακτηριστικά του - "Δεν είναι τόσο γρήγορος"
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-27 23:22:00

Όλες οι απαντήσεις για Κεντζιόρα - Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του - "Δεν είναι τόσο γρήγορος"

Sportdog Team
Όλες οι απαντήσεις για Κεντζιόρα - Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του - "Δεν είναι τόσο γρήγορος"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε Ουκρανός δημοσιογράφος όπου και αναφέρθηκε για τον νέο παίκτη του Δικεφάλου του Βορρά και το ποια είναι τα χαρακτηριστικά του στο παιχνίδι.

Ντανίλ Βερίκι: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Ουκρανός δημοσιογράφος και μίλησε για τον Τόμας Κεντζιόρα που καταλήγει στον ΠΑΟΚ ως δανεικός από τη Ντιναμό Κιέβου.

«Εχει μεγάλη εμπειρία ως ποδοσφαιριστής, είναι 29 ετών, παίζει ως δεξιός μπακ και ως δεξιός αμυντικός γενικότερα. Είναι ένας παίκτης υψηλού επιπέδου στο ουκρανικό πρωτάθλημα και θα τα πάει μια χαρά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι περισσότερο αμυντικογενής μπακ, αν υπάρχει ένα μειονέκτημα είναι πως δεν είναι τόσο γρήγορος και ίσως αυτό σε μεγάλα ματς ευρωπαϊκού επιπέδου μπορεί να μην επιλέγεται από τον προπονητή του. Για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος είναι μια πολύ καλή λύση για τον ΠΑΟΚ», είπε ο Ντανίλ Βερίκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρεις πανίσχυρες εταιρίες κατέθεσαν κοινή προσφορά για το γήπεδο του ΠΑΟ στον Βοτανικό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags