Facebook Pixel Sportdog.gr | Καμπανάκι Δεσύλλα: "Υποχρεωτική η νίκη στην Τρίπολη - Υποχρεωτικό και το σερί νικών για ΠΑΟ"
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-28 13:42:00

Καμπανάκι Δεσύλλα: "Υποχρεωτική η νίκη στην Τρίπολη - Υποχρεωτικό και το σερί νικών για ΠΑΟ"

Sportdog Team
Καμπανάκι Δεσύλλα: "Υποχρεωτική η νίκη στην Τρίπολη - Υποχρεωτικό και το σερί νικών για ΠΑΟ"

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει του προσεχούς αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, μετέφερε ο Διονύσης Δεσύλλας.

Παναθηναϊκός: «Τη Δευτέρα παίζει στην Τρίπολη με τον Αστέρα, σε ένα ματς που παίρνει τον χαρακτήρα ''τελικού'' όσο κλισέ και αν ακούγεται αυτό. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου, με την ομάδα του Γιοβάνοβιτς να είναι στην πρώτη θέση και παράλληλα να έχει χάσει το προβάδισμα που είχε έναντι της ΑΕΚ που τον ακολουθεί», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ένας από τους λόγους που είναι αναγκαία η νίκη είναι παραπάνω. Είναι υποχρεωτική η νίκη. Θα έλεγα ότι είναι υποχρεωτικό και ένα σερί νικών για τον Παναθηναϊκό, στον οποίο φαίνεται πως δεν πάει ο Ιανουάριος. Έχει κάποιες καλές εμφανίσεις, αλλά όχι με τη συνέπεια του πρώτου γύρου. Και μετά θα κοιτάξει κάθε ματς ξεχωριστά που έχει μπροστά του», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά το πλάνο του Γιοβάνοβιτς για Τρίπολη, υπογράμμισε: «Θα δούμε τα πλάνα του προπονητή. Δύσκολα θα δούμε Μάγκνουσον. Δουλεύει και θα δούμε τις σκέψεις του. Είναι πιθανό να δούμε και τον Μαντσίνι βασικό. Είναι αρκετά πιθανό να δούμε Βαγιαννίδη και Πούχατς στο αρχικό σχήμα. Σίγουρα θα επιστρέψει ο Μπρινιόλι, θα επιστρέψει και ο Σένκεφελντ που ήταν τιμωρημένος για την Πέμπτη».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags