Facebook Pixel Πανσερραϊκός: "Βράζουν" στον Πανσερραϊκό παρά τη νίκη με ΠΑΟΚ - "Κερδίζουμε αντιπάλους και σφυρίχτρες"! (Vids)
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-28 18:50:00

"Βράζουν" στον Πανσερραϊκό παρά τη νίκη με ΠΑΟΚ - "Κερδίζουμε αντιπάλους και σφυρίχτρες"! (Vids)

Sportdog Team
"Βράζουν" στον Πανσερραϊκό παρά τη νίκη με ΠΑΟΚ - "Κερδίζουμε αντιπάλους και σφυρίχτρες"! (Vids)

Έντονα τα παράπονα των Σερραίων για την διαιτησία του αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β', παρά τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη τους με 1-0.

Με «χρυσό» σκόρερ τον Παντεκίδη, στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Πανσερραϊκός νίκησε 1-0 στη Θεσσαλονίκη τον ΠΑΟΚ Β΄, στο ντέρμπι κορυφής του Α΄ ομίλου της Super League 2.

Οι Σερραίοι έφτασαν τις εννέα διαδοχικές νίκες και αύξησαν σε εννέα βαθμούς τη διαφορά τους από τον «δικέφαλο του βορρά» και την ΑΕΛ, η οποία έχει ένα ματς λιγότερο (παίζει αύριο με τον Απόλλωνα Πόντου).

Ωστόσο, η ομάδα των Σερρών διαμαρτύρεται έντονα για την φάση του 66ου λεπτού, στην οποία ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου, Μπαλωμένος αποκρούει την μπάλα με υπερένταση, με τους παίκτες του Πανσερραϊκού να υποστηρίζουν ότι αυτή πέρασε την γραμμή.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση του Πανσερραϊκού έχει ως εξής:

"Η διοίκηση του Πανσερραϊκού εκφράζει την απόλυτη ικανοποίηση της, για την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, που έχει καταφέρει να κερδίζει, αντιπάλους και σφυρίχτρες!

Ζητήσαμε VAR για τους αγώνες της Super League 2 και τώρα ζητάμε το Goal Line Technology… αφού ο βοηθός διαιτητή Μπαλιάκας, δεν μπόρεσε να διαχειριστεί, το εξώφθαλμο γκολ της ομάδας μας, ενώ ο συντοπίτης του Τζιουβάρας, είδε το έργο ανάποδα… λίγες αγωνιστικές πριν, αλλοιώνοντας την βαθμολογία".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags