Facebook Pixel Άρης: "Ξαναχτύπησε" ο Άρης - Νέα ανακοίνωση... φωτιά κατά ΕΡΤ και Βαρούχα - "Tα βλέπει όπως τον βολέυει"
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-29 23:29:00

"Ξαναχτύπησε" ο Άρης - Νέα ανακοίνωση... φωτιά κατά ΕΡΤ και Βαρούχα - "Έχει καταντήσει κωμικός"

Sportdog Team
"Ξαναχτύπησε" ο Άρης - Νέα ανακοίνωση... φωτιά κατά ΕΡΤ και Βαρούχα - "Έχει καταντήσει κωμικός"

Δεν πέρασε πολύ ώρα που οι Κίτρινοι πήραν θέση κατά των διαιτητικών αποφάσεων του αγώνα με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, όμως ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης έβγαλε νέα ανακοίνωση με την Δημόσια Τηλεόραση και τον γνωστό καθηγητή διαιτησίας να είναι στο στόχαστρο.

Άρης: Θέση για τις επίμαχες φάσεις του ντέρμπι της ΑΕΚ με τους Κίτρινους πήρε κατά τη διάρκεια της Αθλητικής Κυριακής ο Παναγιώτης Βαρούχας, ο οποίος ανέφερε πως παίρνοντας το μέρος του Πορτογάλου διαιτητή στην φάση του χτυπήματος του Αθανασιάδη προς τον Φαμπιάνο, λέγοντας «Πρώτα βρίσκει μπάλα και μετά κάνει επαφή με τον αντίπαλό του ο Αθανασιάδης, άρα σωστά δεν δόθηκε πέναλτι», κάτι που εξόργισε την Κίτρινη ΠΑΕ που εξέδωσε νέα ανακοίνωση για το θέμα.

"Προς Δημόσια Τηλεόραση: Φτάνει πια με τις μπαρούφες του δήθεν καθηγητή διαιτησίας που φιλοξενείτε κάθε Κυριακή βράδυ στην αθλητική σας εκπομπή.

Είναι ντροπή η «Αθλητική Κυριακή» που καθιέρωσε ο αείμνηστος Γιάννης Διακογιάννης να ευτελίζεται από τον Βαρούχα που έχει καταντήσει πλέον κωμικός. Όλη η Ελλάδα έχει καταλάβει ότι τα βλέπει όπως τον… βολεύει.
Και κάτι τελευταίο προς την Δημόσια Τηλεόραση: σοβαρευτείτε. Σεβαστείτε κάθε έλληνα πολίτη που σας πληρώνει. Αν σας ενδιαφέρει να ανεβάσετε λίγο και τα νούμερα σας…
", αναφέρει η ΠΑΕ Άρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: VARάτε με το γόνατο στο κεφάλι, δεν είναι πέναλτι - SOS στην Τρίπολη με Τζήλο για ΠΑΟ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags