Facebook Pixel Παρί Σεντ Ζερμέν - Ρεμς: Σούπερ γκέλα της Παρί και... φωτιά στο πρωτάθλημα - Πήρε βαθμό στις καθυστερήσεις η Ρεμς (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-01-29 23:56:00

Σούπερ γκέλα της Παρί και... φωτιά στο πρωτάθλημα - Πήρε βαθμό στις καθυστερήσεις η Ρεμς (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σούπερ γκέλα της Παρί και... φωτιά στο πρωτάθλημα - Πήρε βαθμό στις καθυστερήσεις η Ρεμς (ΒΙΝΤΕΟ)

Το γκολ του Νεϊμάρ στο 51ο λεπτό δεν ήταν αρκετό για την Παρί Σεν Ζερμέν, που υποχρεώθηκε σε οδυνηρή ισοπαλία με 1-1 απέναντι στη Ρεμς στο «Παρκ ντε Πρενς», στον αγώνα που έκλεισε την αυλαία της 20ής ημέρας στο Σαμπιονά.

Παρί Σεντ Ζερμέν - Ρεμς: Το γκολ του Νεϊμάρ στο 51ο λεπτό δεν ήταν αρκετό για την Παρί Σεν Ζερμέν, που υποχρεώθηκε σε οδυνηρή ισοπαλία με 1-1 απέναντι στη Ρεμς στο «Παρκ ντε Πρενς», στον αγώνα που έκλεισε την αυλαία της 20ής ημέρας στο Σαμπιονά.

Ο Βραζιλιάνος αστέρας έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του που δοκιμάστηκε μετά το 59ο λεπτό, όταν στο σημείο εκείνο ο Μάρκο Βεράτι είδε την (απευθείας) κόκκινη κάρτα του διαιτητή Ρούντι Μπουκέ.

Τελικά η πίεση της Ρεμς απέφερε καρπούς στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Φολαρίν Μπαλογκάν να νικά τον Ντοναρούμα για το τελικό 1-1.

Κάπως έτσι το συγκρότημα του Κριστόφ Γκαλτιέ δεν κατάφερε να αυξήσει τη διαφορά στο +5 από τη δεύτερη Λανς, ενώ είναι πια εμφανές ότι θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ περισσότερο στη συνέχεια, αν θέλει να διατηρήσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας Γαλλίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags