Facebook Pixel La Liga: Δώρο... τίτλου της Σοσιεδαδ στην Μπάρτσα - "Γκέλα" για την Ρεάλ στη Μαδρίτη (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-30 00:10:00

Δώρο... τίτλου της Σοσιεδαδ στην Μπάρτσα - "Γκέλα" για την Ρεάλ στη Μαδρίτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Δώρο... τίτλου της Σοσιεδαδ στην Μπάρτσα - "Γκέλα" για την Ρεάλ στη Μαδρίτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε τις ευκαιρίες, αλλά ο γκολκίπερ της Σοσιεδάδ, Ρεμίρο «κατέβασε ρολά» και το τελικό 0-0 «σφράγισε» το ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της LaLiga. Αποτέλεσμα που «βόλεψε» την Μπαρτσελόνα, η οποία βρέθηκε στο +5 από τη «βασίλισσα» αποκτώντας ακόμη μεγαλύτερο προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου.

La Liga: Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε τις ευκαιρίες, αλλά ο γκολκίπερ της Σοσιεδάδ, Ρεμίρο «κατέβασε ρολά» και το τελικό 0-0 «σφράγισε» το ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της LaLiga. Αποτέλεσμα που «βόλεψε» την Μπαρτσελόνα, η οποία βρέθηκε στο +5 από τη «βασίλισσα» αποκτώντας ακόμη μεγαλύτερο προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Οι «μερένγκες» πίεσαν από το ξεκίνημα την άμυνα των «Βάσκων», έφταναν με άνεση στην περιοχή τους, αλλά η αστοχία τους και οι εξαιρετικές επεμβάσεις του Ρεμίρο σε δύο τετ-α-τετ με τον Βινίσιους και σε σουτ των Μπενζεμά και Κρόος, κράτησαν όρθιους τους φιλοξενούμενους, που εδραιώθηκαν στην 3η θέση με διαφορά πέντε βαθμών από την 4η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η τρίτη ισοπαλία της Ρεάλ στο Μπερναμπέου την απομάκρυνε περισσότερο από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα και, πλέον, οι Μαδριλένοι χρειάζονται μόνο νίκες στη συνέχεια και γκέλες των Καταλανών προκειμένου να «κόψουν» πρώτοι το νήμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags