Στην τελική της ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Σέρχι Κανός στον Ολυμπιακό, καθώς ο Ισπανός εξτρέμ αναμένεται μέχρι το βράδυ στην χώρα μας για να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στους Ερυθρόλευκους.​

Ο 25χρονος ακραίος αναμένεται περάσει από ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, που ακόμα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Μπρέντφορντ για τις τελευταίες λεπτομέρειες του deal.

Η μεταγραφή ακόμα δεν έχει "κλείσει", όμως οι συζητήσεις με τους Άγγλους βρίσκονται σε καλό επίπεδο και όλα δείχνουν ότι ο Κανός θα αποτελέσει τον παίκτη που έψαχναν οι Πειραιώτες για τα άκρα της επίθεσης.

Ο Κανός έχει γεννηθεί στις 2 Φεβρουαρίου του 1997 σε προάστιο της Βαλένθια. Άρχισε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα το 2010 και παρέμεινε εκεί μια τριετία, μέχρι το 2013 να μετακομίσει, στα 16 του, σε αυτές της Λίβερπουλ. 

Τη σεζόν 2015/16 έπαιξε δανεικός στην Μπρέντφορντ, ενώ το καλοκαίρι του 2016 πήγε για 3 εκατ. ευρώ στη Νόριτς. Έναν χρόνο μετά, το 2017, επέστρεψε για 2,9 εκατ. ευρώ στην Μπρέντφορντ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χουνέρι" Μαντσίνι σε Αϊτόρ - Ένα εκατ. από ΑΕΚ, αρέσει σε Ολυμπιακό - "Επεισόδιο" σε μεγάλη ομάδα!