Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ανάβουν "φωτιές" οι Πορτογάλοι για επιστροφή Αλεξανδρόπουλου στον Παναθηναϊκό!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-31 00:05:00

Ανάβουν "φωτιές" οι Πορτογάλοι για επιστροφή Αλεξανδρόπουλου στον Παναθηναϊκό!

Sportdog Team
Ανάβουν "φωτιές" οι Πορτογάλοι για επιστροφή Αλεξανδρόπουλου στον Παναθηναϊκό!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής «O Jogo», ο Έλληνας άσος επανήλθε στη μεταγραφική επικαιρότητα του Τριφυλλιού. Ο Παναθηναϊκός φέρεται να απέρριψε το ενδεχόμενο δανεισμού του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, ο οποίος δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Ρούμπεν Αμορίμ.

 

Στα... παράδοξα η «O Jogo» ανέφερε πως στον Παναθηναϊκό δεν ήθελαν τον δανεισμό του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου!.

Εξάλλου, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας προσπάθησε να βρει λύση 21χρονο Έλληνα μέσο ο οποίος δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ρούμπεν Αμορίμ και υποχώρησε στην ιεραρχία των χαφ, με το Τριφύλλι να αποτελεί τη μοναδική διαθέσιμη επιλογή καθώς ο παίκτης δεν μπορεί να ενταχθεί σε τρίτο διαφορετικό κλαμπ στη σεζόν.

Ωστόσο, οι Πράσινοι φέρεται να απέρριψαν το ενδεχόμενο επιστροφής του Αλεξανδρόπουλου, ο οποίος πωλήθηκε το περασμένο καλοκαίρι για 4 εκατομμύρια ευρώ στους Λουζιτανούς.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως «ο ελληνικός σύλλογος εκτιμά τον παίκτη, αλλά επιλέγει να δώσει βαρύτητα και ρόλο στο ρόστερ στους ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο με το κλαμπ».

Όπως όλα δείχνουν, μετά και την επιστροφή του μέσου, Ντανιέλ Μπραγκάνσα, θα παίζει με την δεύτερη ομάδα!

Μέχρι τώρα, ο διεθνής μέσος έχει καταγράψει 14 εμφανίσεις με τα Λιοντάρια, πριν παραγκωνιστεί από τον Ρούμπεν Αμορίμ, ο οποίος φέρεται να είχε παράπονα από τον Αλεξανδρόπουλο στον τομέα του positioning και του passing game.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags