Facebook Pixel ΕΠΣ Αργολίδας: Αυτή η αιτία θανάτου του 45χρονου ποδοσφαιριστή στο Ναύπλιο - Συγκλονισμένη όλη η πόλη
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-30 23:44:00

Αυτή η αιτία θανάτου του 45χρονου ποδοσφαιριστή στο Ναύπλιο - Συγκλονισμένη όλη η πόλη

Sportdog Team
Αυτή η αιτία θανάτου του 45χρονου ποδοσφαιριστή στο Ναύπλιο - Συγκλονισμένη όλη η πόλη

Ακόμα μια "μαύρη" ημέρα για τον ελληνικό αθλητισμό μιας και την Κυριακή (29/1) ο 45χρονος Θεοδόσης Σαράντης πέθανε κατά τη διάρκεια του αγώνα για την Α2 Κατηγορία της ΕΠΣ Αργολίδας.

ΕΠΣ Αργολίδας: Συγκλονισμένο είναι τόσο το Ναύπλιο, όσο και ολόκληρη η χώρα από την είδηση του θανάτου του 45χρονου Θεοδόση Σαράντη από ανακοπή κατά τη διάρκεια αγώνα ποδοσφαίρου για την Α2 Κατηγορία της ΕΠΣ Αργολίδας, με τον άτυχο άνδρα να είναι πατέρας  δύο παιδιών και επαγγελματίας στον χώρο του τουρισμού διατηρώντας κατάστημα στην παλιά πόλη.

Ο Σάκης Σαράντης ως ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της Αργολίδας, όπως ο Κεραυνός Ιρίων, ο Αχιλλέας Πουλλακίδας, η Αναγέννηση Αγίου Αδριανού, ο Εθνικός Τολού, ο Πανναυπλιακός, ο Άρης Νέου Ροϊνού, ο Ατρόμητος Παναριτίου.

«Ο πρόεδρος και το ΔΣ της Ένωσης με βαθιά οδύνη αποχαιρετούν τον ποδοσφαιριστή Σαράντη Θεοδόσιο, που τόσο άδικα έφυγε από την ζωή κατά τη διάρκεια του σημερινού αγώνα Προίτος- Εθνικός Τολού.

Στην οικογένεια του εκλιπόντα εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια και προσευχόμαστε στο Θεό να τους δίνει δύναμη και κουράγιο», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΣ Αργολίδας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags