Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Απασφάλισε ο Νικολογιάννης μετά την ήττα του ΠΑΟ - "Απαράδεκτο του Κουρμπέλη - Αυτοκτόνησε! Όλα στραβά"
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-30 23:36:00

Απασφάλισε ο Νικολογιάννης μετά την ήττα του ΠΑΟ - "Απαράδεκτο του Κουρμπέλη - Αυτοκτόνησε! Όλα στραβά"

Sportdog Team
Απασφάλισε ο Νικολογιάννης μετά την ήττα του ΠΑΟ - "Απαράδεκτο του Κουρμπέλη - Αυτοκτόνησε! Όλα στραβά"

Οι Πράσινοι γνώρισαν την ήττα και στην Τρίπολη από τον Αστέρα κάτι που τους έριξε από την κορυφή, με τον αρχηγό της ομάδας να αφήνει από το πρώτο ημίχρονο τους συμπαίκτες τους με 10 παίκτες.

Παναθηναϊκός: Ακόμα ένα άσχημο βράδυ για τους Πράσινους που ηττήθηκαν με 1-0 από τον Αστέρα στην Τρίπολη και έπεσαν για πρώτη φορά από την κορυφή με τον Τάσο Νικολογιάννη να σχολιάζει την αναμέτρηση στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 και να στέκεται αρχικά στην κόκκινη κάρτα που πήρε ο Κουρμπέλης.

«Θεωρώ απαράδεκτο να πηγαίνει έτσι στη φάση ο Κουρμπέλης ενώ είχε κάρτα, δεν επιτρέπεται αυτό που έκανε ένας τόσο έμπειρος παίκτης.Αυτοκτόνησε και τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός, είχε τον έλεγχο και είχε μία ευκαιρία με τον Παλάσιος. Από ένα σημείο και μετά τον ένοιαζε περισσότερο να μην δεχθεί γκολ, μέχρι που δέχθηκε τέρμα στο 80'. Μετά το γκολ είχε άλλες δύο κλασικές ευκαιρίες με Ιωαννίδη και Κλέινχεϊσλερ. Ο Αστέρας έκανε μία φάση κι έβαλε ένα γκολ. 

Του πάνε όλα στραβά του Παναθηναϊκού ενώ στον πρώτο γύρο του πήγαιναν όλα δεξιά. Πλέον είναι στο -2 από την ΑΕΚ, γκρεμίζει ό,τι έχτισε στον πρώτο γύρο και κοιτάζει και πίσω του», είπε ο έμπειρος ρεπόρτερ μετά το Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το άγγιμα του Μίδα ο Λουτσέσκου - Ανακάλυψε το επόμενο 10αρι ο Μπότο - Σκάει 4 εκατ. ο Σαββίδης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags