Facebook Pixel Ίντερ - Αταλάντα: Στον δρόμο για δεύτερο σερί Κύπελλο η Ίντερ - Κέρδισε την Αταλάντα και πέρασε στα ημιτελικά (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-02-01 00:09:00

Στον δρόμο για δεύτερο σερί Κύπελλο η Ίντερ - Κέρδισε την Αταλάντα και πέρασε στα ημιτελικά (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Στον δρόμο για δεύτερο σερί Κύπελλο η Ίντερ - Κέρδισε την Αταλάντα και πέρασε στα ημιτελικά (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ντέρμπι των προημιτελικών του Coppa Italia, ανάμεσα στην Ίντερ και στην Αταλάντα, ανέδειξε νικήτρια την ομάδα του Μιλάνου με 1-0, αποτέλεσμα που της έδωσε το πρώτο «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς της διοργάνωσης.

Ίντερ - Αταλάντα: Το ντέρμπι των προημιτελικών του Coppa Italia, ανάμεσα στην Ίντερ και στην Αταλάντα, ανέδειξε νικήτρια την ομάδα του Μιλάνου με 1-0, αποτέλεσμα που της έδωσε το πρώτο «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς της διοργάνωσης.

Οι «νερατζούρι» υποχρέωσαν τους «μπεργκαμάσκι» στην πρώτη τους ήττα μετά από 6 σερί ματς, με το γκολ του Νταρμιάν στο 57ο λεπτό. Έτσι το συγκρότημα του Σιμόνε Ιντσάγκι παρέμεινε μέσα στο στόχο της κατάκτησης του δεύτερου τροπαίου της σεζόν και δεύτερου διαδοχικού Κυπέλλου, καθώς προέρχεται από τον τίτλο στο Super Cup με το εμφατικό 3-0 επί της Μίλαν στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας.

Η φορμαρισμένη Αταλάντα με 22 γκολ στα έξι προηγούμενα ματς σε όλες τις διοργανώσεις δεν κατάφερε να σκοράρει για πρώτη φορά και δεν θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το τρόπαιο για 2η φορά μετά από 60 χρόνια (1963).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags