Facebook Pixel Ολυμπιακός: Θέμα στην Ισπανία ο Μίτσελ μετά τις μεταγραφές - Αυτά αναφέρουν οι συμπατριώτες του
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-02 23:56:00

Θέμα στην Ισπανία ο Μίτσελ μετά τις μεταγραφές - Αυτά αναφέρουν οι συμπατριώτες του

Sportdog Team
Θέμα στην Ισπανία ο Μίτσελ μετά τις μεταγραφές - Αυτά αναφέρουν οι συμπατριώτες του

«Το ξεκαθάρισμα του Μίτσελ στον Ολυμπιακό». Είναι ο τίτλος αφιερώματος της ισπανικής εφημερίδας «Marca» στον Ισπανό προπονητή του Ολυμπιακού, αναφέροντας ότι «ο ελληνικός σύλλογος, που με τον Μίτσελ στον πάγκο έχει περάσει 14 παιχνίδια χωρίς ήττα, απελευθέρωσε 13 ποδοσφαιριστές στη χειμερινή αγορά».

Ολυμπιακός: «Το ξεκαθάρισμα του Μίτσελ στον Ολυμπιακό». Είναι ο τίτλος αφιερώματος της ισπανικής εφημερίδας «Marca» στον Ισπανό προπονητή του Ολυμπιακού, αναφέροντας ότι «ο ελληνικός σύλλογος, που με τον Μίτσελ στον πάγκο έχει περάσει 14 παιχνίδια χωρίς ήττα, απελευθέρωσε 13 ποδοσφαιριστές στη χειμερινή αγορά».

Αφού κάνει μία αναδρομή στην επιστροφή του Μίτσελ  στον πάγκο του Ολυμπιακού (ο οποίος είχε τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη και βρισκόταν επτά βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό), λέγοντας ότι «με την άφιξή του στην Ελλάδα, βρέθηκε με ένα μεγάλο μειονέκτημα: μια ομάδα 40 παικτών ως αποτέλεσμα μιας περίεργης καλοκαιρινής αγοράς στην οποία ο Ολυμπιακός έφερε σπουδαίους παίκτες αλλά αποδείχθηκε ότι δεν ακολουθούσε ξεκάθαρο πλάνο». 

Σημειώνοντας τις αφίξεις των παικτών, υπογραμμίζει ότι «Μίτσελ πάντα εξέφραζε την πρόθεσή του να μειώσει την ομάδα σε 24-25 παίκτες (χωρίς να υπολογίζονται οι τερματοφύλακες), κάτι που έγινε πραγματικότητα αφού στη χειμερινή αγορά ο Ολυμπιακός απελευθέρωσε 13 παίκτες.  Τώρα  έχει μια ομάδα 28 παικτών με την οποία ο Μίτσελ θα προσπαθήσει να κατακτήσει τη Super League και το Κύπελλο Ελλάδας.»

Στη συνέχεια τονίζει το σερί 14 παιχνιδιών με εννέα νίκες και πέντε ισοπαλίες, θυμίζει μία δήλωσή του  σε μια από τις τελευταίες του συνεντεύξεις τύπου («Έχω την ίδια αίσθηση που είχα ως παίκτης στη Ρεάλ Μαδρίτης: νιώθω σαν στο σπίτι μου. Έχω επιστρέψει γιατί μου αρέσει πολύ αυτός ο σύλλογος» και κλείνει αναφέροντας ότι «ο Μαδριλένος έχει ήδη κερδίσει τρεις τίτλους (σ.σ: 2 πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο) στο προηγούμενο στάδιο του ως προπονητής του Ολυμπιακού και ελπίζει να επαναλάβει αυτό το 2023». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανακοινώνει τη μεγάλη αλλαγή ο Μίτσελ στου Ρέντη - Από αεροδρόμιο...11αδα - "Καψόνι" σε Φορτούνη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags