Facebook Pixel Sportdog.gr | Τη Γιουβέντους δεν της ξεγράφεις - "Ξέρανε" τη Λάτσιο και έφυγε για ημιτελικό (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-03 00:02:00

Τη Γιουβέντους δεν της ξεγράφεις - "Ξέρανε" τη Λάτσιο και έφυγε για ημιτελικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τη Γιουβέντους δεν της ξεγράφεις - "Ξέρανε" τη Λάτσιο και έφυγε για ημιτελικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Σπουδαία πρόκριση για τους Μπιανκονέρι, που επικράτησαν με 1-0 και απέκλεισαν τη Λάτσιο από το Κύπελλο Ιταλίας.

Η Γιουβέντους συμπλήρωσε το παζλ των ημιτελικών του Coppa Italia. Με τη νίκη της επί της Λάτσιο (1-0) στο «Αλιάνζ Στάντιουμ», η «βέκια σινιόρα» έγινε η τελευταία ομάδα που πήρε το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς, όπου θα κληθεί ν΄ αντιμετωπίσει την Ίντερ σε μία επανάληψη του περυσινού τελικού της διοργάνωσης, που κρίθηκε στην παράταση υπέρ των «νερατζούρι».

Όπως συνέβη και στο πρωτάθλημα, στο ίδιο γήπεδο (3-0 στις 14/11), έτσι και σήμερα η «Γιούβε» έκανε το 2Χ2 απέναντι στους «Λατσιάλι», σε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο γι΄ αυτήν μετά την αφαίρεση των 15 βαθμών που υπέστη στη Serie A κι έχοντας, πλέον, ως μοναδικό της στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.

Παρότι δεν είχε καθόλου καλή ψυχολογία η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, μετά το πρόσφατο εντός έδρας 0-2 από τη Μόντσα, κατάφερε με το γκολ του Μπρέμερ στο 44ο λεπτό να πάρει τη νίκη και το τελευταίο «εισιτήριο» για τους «4» του Κυπέλλου Ιταλίας. 

Η Λάτσιο ήταν το φαβορί «στα χαρτιά», αλλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο δεν το έδειξε. Από τον Οκτώβριο του 2017 και το 2-1 έχει να κερδίσει στο Τορίνο τη Γιουβέντους, γνωρίζοντας την πρώτη της ήττα μετά από πέντε αγώνες (3-2-0) σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις.

Τα αποτελέσματα των προημιτελικών του Κυπέλλου Ιταλίας:

Ιντερ-Αταλάντα      1-0
Φιορεντίνα-Τορίνο   2-1
Ρόμα-Κρεμονέζε      1-2
Γιουβέντους-Λάτσιο  1-0

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags