Facebook Pixel Άλεν Χαλίλοβιτς: Έγινε... Ίσκο ο Χαλίλοβιτς - Απίστευτη αποκάλυψη για το... ναυάγιο του Άρη με τον Κροάτη
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-03 23:35:00

Έγινε... Ίσκο ο Χαλίλοβιτς - Απίστευτη αποκάλυψη για το "ναυάγιο" του Άρη με τον Κροάτη

Sportdog Team
Έγινε... Ίσκο ο Χαλίλοβιτς - Απίστευτη αποκάλυψη για το "ναυάγιο" του Άρη με τον Κροάτη

Εκτενές αφιέρωμα της καταλανικής ιστοσελίδας Sport σχετικά με την αποτυχία της μεταγραφής του Κροάτη ποδοσφαιριστή με τους Κίτρινους ήρθε στην δημοσιότητα φέρνοντας σαν παράδειγμα και το ναυάγιο της μετακίνησης του Ίσκο στην Ουνιόν Βερολίνου.

Άλεν Χαλίλοβιτς: Στην αποτυχία της μεταγραφής του Κροάτη ποδοσφαιριστή στους Κίτρινους αναφέρθηκε η καταλανική ιστοσελίδα Sport αποκαλύπτοντας αρχικά την πορεία του παίκτη μετά την Μπαρτσελόνα, ενώ στάθηκε στις επαφές που πραγματοποιήθηκαν με τον Άρη, μεταφέροντας τις δικές της πληροφορίες, μέχρι και για τα οικονομικά δεδομένα. 

«Ο παίκτης έφτασε στις εγκαταστάσεις του συλλόγου για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις… και δεν τις πέρασε. Τον βρήκαν υπέρβαρο, απογοητευτικά εργομετρικά αποτελέσματα και του έδωσαν αρκετούς μήνες για να αποκτήσει φυσική κατάσταση.

Επίσης, όπως έκανε ο Ίσκο στο Βερολίνο, άλλαξε τις οικονομικές απαιτήσεις του μισθού που ήθελε να λάβει. Ο παίκτης ζήτησε το διπλάσιο από αυτό που είχαν συμφωνήσει και οι δύο πλευρές. Συγκεκριμένα, η αρχική συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή ήταν 300.000 ευρώ ετησίως για συμβόλαιο 2,5 ετών. Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, πριν υπογράψει τη συμφωνία, ζήτησε 500.000 ευρώ τη σεζόν. Ο Άρης έκοψε τις συζητήσεις, τον άφησε χωρίς συμβόλαιο και ο παίκτης επέστρεψε στο αεροδρόμιο», αναφέρει το ρεπορτάζ για τον Άλεν Χαλίλοβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βουίζει η πιάτσα" για τον Χριστοδουλόπουλο - Φήμες για... βόμβα σε μεγάλη ομάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags