Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Αποκάλυψη Τσορμπατζόγλου για την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ - Η απόφαση Λουτσέσκου για Κεντζιόρα (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-05 00:04:00

Αποκάλυψη Τσορμπατζόγλου για την ενδεκάδα με Ολυμπιακό - Η απόφαση Λουτσέσκου για Κεντζιόρα (Vid)

Sportdog Team
Αποκάλυψη Τσορμπατζόγλου για την ενδεκάδα με Ολυμπιακό - Η απόφαση Λουτσέσκου για Κεντζιόρα (Vid)

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ μετέφερε ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (05/02, 20:30) ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94, 6.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό την Κυριακή (05/02, 20:30) στην Τούμπα, με τον ρεπόρτερ του Δικεφάλου, Δημήτρη Τσορμπατζόγλου να μεταφέρει τα τελευταία νέα του Δικεφάλου στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94, 6.

«Διανύει ένα πολύ καλό διάστημα ο ΠΑΟΚ και πέρασε επιτυχημένα το τεστ των ντέρμπι. Δεν μπορεί να παίξει αύριο ο Τάισον, έχασε και τον Βιεϊρίνια και είναι δυο σημαντικές απουσίες, γιατί ήταν λύσεις. Έχει έξι απουσίες, που μεν έχει μάθει να ζει με τις περισσότερες από αυτές, αλλά οι Τάισον, Βιεϊρίνια θα λείψουν. Ο Κεντζιόρα θα είναι στην αποστολή αλλά δεν θα ξεκινήσει βασικός, τον πήρε ο Λουτσέσκου αντί του Τσαούση. Έχει τη βασική του ενδεκάδα αυτό το διάστημα ο ΠΑΟΚ, αλλά έχει χάσει λύσεις στον πάγκο του. Αριθμητικά έχει λύσεις, αλλά ποιοτικά έχει χάσει παίκτες. Για τον ημιτελικό με τη Λαμία, θα παίξει και σημαντικό ρόλο το αποτέλεσμα του αυριανού αγώνα για θέμα ψυχολογίας».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό ανέφερε: «Είναι ντέρμπι που κρίνεται στις λεπτομέρειες, πρέπει να είναι πολύ καλός στις στημένες μπάλες. Πνευματικά είναι καλά ο ΠΑΟΚ, θα είναι με γεμάτο γήπεδο και υπάρχει πολύ καλή ψυχολογία». Ενώ τέλος ανέφερε ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα από όσα ακούγονται για τα μεταγραφικά.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δεν με ξεγελά ο ΠΑΟΚ! Σαν... πόλεμος Ελλάς-Τουρκία στην Τούμπα - Πέτσινο πέναλτι στη Λεωφόρο"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags