Facebook Pixel Ίνγκι Ίνγκασον: "Βόμβες" από Ίνγκασον για το ντέρμπι με Ολυμπιακό - "Δεν ήθελαν να παίξουν, πρώτη φορά αυτό"
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-06 00:21:00

"Βόμβες" από Ίνγκασον για το ντέρμπι με Ολυμπιακό - "Δεν ήθελαν να παίξουν, πρώτη φορά αυτό"

Sportdog Team
"Βόμβες" από Ίνγκασον για το ντέρμπι με Ολυμπιακό - "Δεν ήθελαν να παίξουν, πρώτη φορά αυτό"

"Απασφάλισε" κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του ο αρχηγός του Δικεφάλου του Βορρά που τόνισε πως οι Ερυθρόλευκοι ήρθαν στην Τούμπα με στόχο να μην αγωνιστούν στο ντέρμπι.

Ίνγκι Ίνγκασον: "Φωτιές" έβαλε με τις δηλώσεις του μετά το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό ο αρχηγός του Δικεφάλου του Βορρά μιας και τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι βρέθηκαν στην Τούμπα με στόχο να μην αγωνιστεί στο ντέρμπι, κάτι που βλέπει για πρώτη φορά στην καριέρα του.

«Η αλήθεια είναι ότι θεωρώ άδικο το αποτέλεσμα, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε ένα γκολ. Υπήρχε μια ομάδα που έπρεπε να κερδίσει το ματς και αυτός ήταν ο ΠΑΟΚ. Θέλαμε πάρα πολύ αυτό το παιχνίδι, υπάρχουν ματς που ακολουθούν και σίγουρα παραμένουμε στην διεκδίκηση του τίτλου, θα βλέπουμε το κάθε παιχνίδι με την σειρά».

Για την συνομιλία που είχε με τον Παπασταθόπουλο: «Το περιμέναμε από την αρχή ότι δεν ήθελαν να παιχτεί αυτό το παιχνίδι. Εγώ ειλικρινά πρώτη φορά βιώνω μια τέτοια στάση από μια ομάδα, από την αρχή περιμέναμε αυτή την στάση».

Για τις δηλώσεις του Λουτσέσκου: «Αν ο κόουτς είπε κάτι τέτοιο δεν μπορώ να διαφωνήσω. Είμαστε μια πάρα πολύ ενωμένη ομάδα και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος», είπε ο Ίνγκι Ίνγκασον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός για τα δοκάρια! Απάντηση ΑΕΚ σε Σπανό για Μελισσανίδη και πρωτάθλημα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags