Facebook Pixel Ατρόμητος - ΑΕΚ: Κρίνεται στα δικαστήρια το Ατρόμητος - ΑΕΚ - Ανοικτό να φτάσει μέχρι και το CAS η υπόθεση!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-06 10:45:00

Κρίνεται στα δικαστήρια το Ατρόμητος - ΑΕΚ - Ανοικτό να φτάσει μέχρι και το CAS η υπόθεση!

Sportdog Team
Κρίνεται στα δικαστήρια το Ατρόμητος - ΑΕΚ - Ανοικτό να φτάσει μέχρι και το CAS η υπόθεση!

Στα δικαστήρια θα κριθεί η τύχη του αγώνα Ατρόμητος-ΑΕΚ, που δεν άρχισε ποτέ λόγω της γνωστής υπόθεσης με τα δοκάρια. Ο διαιτητής Μανούχος αποφάσισε ότι η αναμέτρηση δεν μπορούσε να διεξαχθεί, λόγω του ζητήματος που προέκυψε με το ύψος του οριζόντιου δοκαριού.

 

Ατρόμητος - ΑΕΚ: Την υπόθεση θα εξετάσει αρχικά ο αθλητικός δικαστής της Super League, με τις κλήσεις να αναμένονται μέχρι την Τετάρτη (8/2). Μετά την απόφαση που θα πρέπει να εκδοθεί άμεσα, η υπόθεση δεν κλείνει οριστικά, αφού υπάρχει δικαίωμα έφεσης, η οποία εκδικάζεται εν συνεχεία από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Το θέμα μπορεί να φτάσει μέχρι και στο Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο της Λοζάνης (CAS), αλλά σε κάθε περίπτωση η υπόθεση δεν μπορεί και δεν πρέπει να τραβήξει πολύ χρονικά, αφού στις 12 Μαρτίου ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος και κατόπιν, πρέπει να επικυρωθεί η βαθμολογία πριν την έναρξη των play-offs και των play-out. 

Για την ιστορία, ο Ατρόμητος κινδυνεύει να χάσει το παιχνίδι στα χαρτιά (0-3) και να υποστεί αφαίρεση βαθμών λόγω υπαιτιότητας ακαταλληλότητας αγωνιστικού χώρου. Η ομάδα του Περιστερίου θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι δεν φέρει ευθύνη, επιδιώκοντας να διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας και να κριθεί στο γήπεδο και όχι στις δικαστικές αίθουσες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στο πρωτάθλημα με την αναβολή στο Περιστέρι - Μπορούν να κάνουν ένσταση ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags