Facebook Pixel Σταματέλος: 'Απορώ γιατί έμεινε εκτός ο Φορτούνης'
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-06 11:08:00

Σταματέλος: "Απορώ γιατί έμεινε εκτός ο Φορτούνης - Ξεκούραστη η ΑΕΚ την Πέμπτη" (ηχητικό)

Sportdog Team
Σταματέλος: "Απορώ γιατί έμεινε εκτός ο Φορτούνης - Ξεκούραστη η ΑΕΚ την Πέμπτη" (ηχητικό)

Όσα είπε ο ρεπόρτερ των Ερυθρόλευκων για το χθεσινό ντέρμπι στην Τούμπα, αλλά και το επερχόμενο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Το δικό του σχόλιο για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League, και τα όσα έγιναν στο Περιστέρι με την αναβολή του αγώνα Ατρόμητος-ΑΕΚ έκανε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο πρώτο 20λεπτο, ο Ολυμπιακός ισορρόπησε και ήταν καλύτερος πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος δεν υπήρχαν το ίδιο καλές ευκαιρίες. Ο Ολυμπιακός δεν έχει νικήσει σε μία σημαντική αναμέτρηση, σε μία σεζόν που έχουμε φτάσει τον Φεβρουάριο και αυτό κάτι δείχνει. Περίμενα ανάλογη εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο σε σχέση με το φινάλε του πρώτου μέρους», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Πασχαλάκης κάνει μία πολύ καλή εμφάνιση στην Τούμπα, σε μία έδρα που δεν ήταν φιλόξενη για εκείνον μετά την αποχώρησή του», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, στάθηκε στον αποκλεισμό του Φορτούνη από την αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς έμεινε (ο Φορτούνης) εκτός αποστολής και κράτησε τον Βαλμπουενά αντί για εκείνον, ενώ είχε περισσότερους για το ανασταλτικό κομμάτι. Θεωρώ ότι ο Φορτούνης θα μπορούσε να δώσει περισσότερες λύσεις σε σχέση με εκείνους που ήταν στον πάγκο».

Και κατέληξε, λέγοντας: «Η ΑΕΚ θα είναι ξεκούραστη την Πέμπτη, με έναν ντόρο που έχει ξεσηκωθεί και δεν ξέρω πόσο θα μπορέσει να βοηθήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Στον Ολυμπιακό πλέον ετοιμάζονται για το παιχνίδι της Πέμπτης, έχοντας δώσει ντέρμπι στην Τούμπα, και η ΑΕΚ δεν έδωσε το δικό της παιχνίδι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τελειώνει" δύο παίκτες από 11αδα ο Μίτσελ μετά την Τούμπα - "Καψόνι" σε Φορτούνη με… Βαλμπουενά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags