Facebook Pixel Άρης - Θοδωρής Καρυπίδης: Έξαλλος Καρυπίδης στους παίκτες: "Πρέπει να ντρέπεστε - Ας έρθει να λύσουμε το συμβόλαιο όποιος θέλει..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-06 14:14:00

Έξαλλος Καρυπίδης: "Πρέπει να ντρέπεστε - Ας έρθει να λύσουμε το συμβόλαιο όποιος θέλει..."

Sportdog Team
Έξαλλος Καρυπίδης: "Πρέπει να ντρέπεστε - Ας έρθει να λύσουμε το συμβόλαιο όποιος θέλει..."

"Άστραψε και βρόντηξε" ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης μιλώντας μέσω Skype στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

"Σαρωτικός" ήταν στην ομιλία του μέσω skype προς τους παίκτες του Άρη ο Θοδωρής Καρυπίδης, μετά την ήττα των Κίτρινων από τον Ιωνικό, που έφερε και την αποχώρηση του Άλαν Πάρντιου από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο ισχυρός άνδρας των "κιτρινόμαυρων" θέλησε να τους "ξυπνήσει", λέγοντας ότι όποιος δεν "ματώνει" τη φανέλα δεν έχει θέση στην ομάδα και ότι όποιος δεν καταλαβαίνει πού βρίσκεται, μπορεί να λύσει το συμβόλαιό του και να φύγει!

«Μέχρι τώρα ήμουν η ασπίδα σας. Από εδώ και πέρα αυτό αλλάζει. Να αναλάβετε τις ευθύνες σας» τους είπε αρχικά, αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί και συνέχισε λέγοντας: «Πρέπει να ντρέπεστε για τον τρόπο που χάσατε από τον Ιωνικό. Δυο συμβόλαια δικά σας είναι όλο το μπατζετ του Ιωνικού. Αλλά οι παίκτες του Ιωνικού μπαίνουν μέσα και παίζουν με πάθος, τα δίνουν όλα. Σε αντίθεση με εσάς που οι περισσότεροι δείχνετε αδιαφορία».

Στη συνέχεια, ανέφερε επίσης: «Οποίος δεν έχει καταλάβει που βρίσκετε ή δεν θέλει να καταλάβει να έρθει να λύσουμε το συμβόλαιο να φύγει. Μην γελιέστε ότι δεν θα το κάνω επειδή έχετε 2 ή 3 χρονια συμβόλαιο σε ισχύ. Δεν με ενδιαφέρει το πως, αλλά από εδώ και πέρα είναι δικη σας ευθύνη αποκλειστικά να αλλάξετε την κατάσταση. Η ανοχή μου και η υπομονή μου τελείωσε μετά το ματς του Σαββάτου».

Και κατέληξε λέγοντας: «Από το ματς της Κυριακής περιμένω να δω την αλλαγή. Οποίος δεν ματώσει από εδώ και πέρα τη φανέλα δεν θα έχει θέση στην ομάδα. Παίξτε για τη φανέλα και τον κόσμο, μη δω ξανά αδιάφορο παίκτη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μεγαλύτερη αποτυχία για τον Άρη - Ανεπαρκής, με κόντρα διαιτησία και παίκτες μισθοφόρους!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags