Facebook Pixel Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Αποκάλυψη από Χριστοδουλόπουλο μόλις πήγε Θεσσαλονίκη - "Γι' αυτό ήρθα στον Άρη"! (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-06 15:21:00

Αποκάλυψη από Χριστοδουλόπουλο μόλις πήγε Θεσσαλονίκη - "Γι' αυτό ήρθα στον Άρη"! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Αποκάλυψη από Χριστοδουλόπουλο μόλις πήγε Θεσσαλονίκη - "Γι' αυτό ήρθα στον Άρη"! (ΦΩΤΟ)

Ο Έλληνας άσος δήλωσε πανέτοιμος να βοηθήσεις τους Θεσσαλονικείς σε όλα τα επίπεδα.
 

Στη Θεσσαλονίκη έφτασε πριν από λίγο ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος για λογαριασμό του Άρη. Ο έμπειρος άσος συμφώνησε σε όλα με τον Άρη και αναμένεται να ενισχύει τις προσπάθειες της ομάδας μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο Χριστοδουλόπουλος θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εφόσον, όλα κυλήσουν ομαλά, θα υπογράψει το συμβόλαιο του. Έπειτα, θα ενταχθεί στις προπονήσεις του συλλόγου και θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος το συντομότερο δυνατόν. 

«Να βοηθήσω την ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Να την ανεβάσουμε σε απόδοση. Η επιλογή του Άρη και η δική μου θα έχει διάρκεια. Είχα αυξημένο κίνητρο να έρθω στον Άρη, ήθελα πάρα πολύ να επιστρεψω στην Ελλάδα. Είμαι εδώ. Ο Άρης μου δίνει αυτοπεποίθηση και έρχομαι σεμνά και ταπεινά να βοηθήσω την ομάδα. Στο γήπεδο θα πρέπει να είμαι ένα παράδειγμα. Νιώθω έτοιμος να παίξω, είμαι καλά. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο», δήλωσε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος κατά την άφιξη του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags