Facebook Pixel Μανία κατά της ΑΕΚ! Στη Φιλαδέλφεια δεν άνοιξε μύτη – Το πρωτάθλημα είναι κιτρινόμαυρο
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-06 17:33:00

Μανία κατά της ΑΕΚ! Πονάνε όσοι αγαπάνε - Στη Φιλαδέλφεια δεν άνοιξε μύτη - Κιτρινόμαυρο πρωτάθλημα

του Κιτρινόμαυρου
Μανία κατά της ΑΕΚ! Πονάνε όσοι αγαπάνε - Στη Φιλαδέλφεια δεν άνοιξε μύτη - Κιτρινόμαυρο πρωτάθλημα

Όταν βγήκαν οι μεζούρες στην Αγιά Σοφιά και δεν κουνήθηκε φύλλο!

Δεν παραξενεύομαι με τον θόρυβο για την αναβολή της αναμέτρησης Ατρόμητος-ΑΕΚ εξαιτίας της αντικανονικότητος του γηπέδου, το οποίο βρέθηκε να έχει χαμηλότερες σε ύψος εστίες κατά 5 και 7 εκατοστά σε σχέση με τις προβλεπόμενες διαστάσεις (2,44 μ. ύψος). Το πρωτάθλημα θα έχει έναν νικητή, η Ένωση δείχνει να είναι η ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο και οι έτεροι συνδιεκδικητές έχουν ριχτεί στην προπαγάνδα, για να περάσουν τις θέσεις τους στην κοινή γνώμη. Τί να κάνουμε ρε παιδιά. "Πονάνε όσοι αγαπάνε" που τραγουδά και ο Θέμης Αδαμαντίδης. Αγαπάνε και αυτοί τις ομάδες τους και υπερασπίζονται τα συμφέροντά τους προσπαθώντας να πιαστούν από τα μαλλιά τους όπως ο πνιγμένος.

Αρκεί κανείς να δει πως χειρίζονται το θέμα οι ιστοσελίδες που πρόσκεινται επικοινωνιακά σε κάθε μια ομάδα από αυτές που κυνηγούν το πρωτάθλημα και δη από Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Μην μου πείτε, ότι δεν ξέρετε, ότι υπάρχουν αθλητικές ενημερωτικές ιστοσελίδες που με την «προβιά» της αντικειμενικότητας περνούν θέσεις του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ…

 

Λοιπόν θα σας γυρίσω τον χρόνο πίσω μερικούς μήνες. Στις 30 Οκτωβρίου 2022, η ΑΕΚ υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο πρώτο μεγάλο παιχνίδι στην «Αγιά Σοφιά». Διαιτητής του μεγάλου αγώνα, ο οποίος έληξε με νικήτρια με 2-0 την Ένωση, ορίστηκε από την ΕΠΟ, ο πολωνός Ντάνιελ Στεφάνσκι, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Νταβίντ Γκόλις, Μίχαλ Ομπούκοβιτς.

Το διαιτητικό τρίο, με αφορμή κάποιες αναφορές που έλεγαν μερικές ημέρες πριν το ματς, ότι ο αγωνιστικός χώρος δεν έχει τις προβλεπόμενες διαστάσεις, έβγαλαν τις μεζούρες και άρχισαν να μετρούν τις αποστάσεις.

Αντιγράφουμε το ρεπορτάζ που είχαμε φιλοξενήσει εδώ στο Sportdog μαζί με το ανάλογο φωτογραφικό υλικό:

«Ένα πολύ περίεργο γεγονός έγινε πριν τη σέντρα στο παιχνίδι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, το οποίο μονοπωλεί το ενδιαφέρον την 10η αγωνιστική της Super League. Λίγο πριν την είσοδο των ομάδων για την καθιερωμένη βόλτα, βγήκαν μεζούρες και μετρήθηκαν οι αποστάσεις των περιοχών και των τερμάτων, αλλά και του πέναλτι».

Μύτη δεν άνοιξε στο γήπεδο. Οι διαιτητές μέτρησαν τις αποστάσεις με ηρεμία και χωρίς ένταση, παραβάσεις δεν βρέθηκαν και το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε κανονικά. Αν έβρισκαν διαφορά στις διαστάσεις από τις προβλεπόμενες, τότε ουδείς δεν γνωρίζει ποια θα ήταν η εξέλιξη των καταστάσεων.

Σημειωτέον, ότι έναν μήνα πριν το ντέρμπι, ηλεκτρονικό ενημερωτικό Μέσο ομίλου συμφερόντων ιδιοκτήτη μεγάλης ΠΑΕ δημοσίευσε εκτενές ρεπορτάζ με δήθεν προβλήματα ασφαλείας της Αγιάς Σοφιάς, το οποίο και δημοσιεύτηκε στην ηλεκτρονική έκδοση εφημερίδας, η οποία στον «κιτρινόμαυρο» οργανισμό θεωρείται ως «ερυθρόλευκο» φερέφωνο και έχει καταγγελθεί ουκ ολίγες φορές η δραστηριότητά της.

Πώς εξηγείται αυτή η μανία κατά της ΑΕΚ; Είναι απλά τα πράγματα. Η ΑΕΚ με την επιστροφή της στη Φιλαδέλφεια πονά όλες τις οπαδικές ράτσες παντός χρωματισμού. Έρχονται στο γήπεδο μας και μόνο την απόσταση των ντουζιέρων μεταξύ τους δεν έχουν μετρήσει.

Και περιμένουν, ότι η Ένωση θα κάνει το καλό παιδάκι και θα χαριστεί σε όλο αυτό το σύστημα που προσπαθεί να την κοντράρει και να την βγάλει εκτός τροχιά τίτλου με τεχνάσματα τύπου Περιστερίου, όπου εξευτελίστηκε το ελληνικό ποδόσφαιρο, με τις εικόνες του σκαψίματος των εστιών να κάνουν τον γύρο του κόσμου.

ΥΓ: Όσο και να σκάβετε, πετρέλαιο δεν θα βρείτε. Αυτό το πρωτάθλημα θα βαφτεί κιτρινόμαυρο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags