Facebook Pixel Ντέμης Νικολαΐδης: Πήρε θέση ο Ντέμης για Περιστέρι - "Αυτός έχει την ευθύνη - Όπως με Ίβιτς και Γκαρσία..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-07 08:45:00

Πήρε θέση ο Ντέμης για Περιστέρι - "Αυτός έχει την ευθύνη - Όπως με Ίβιτς και Γκαρσία..."

Sportdog Team
Πήρε θέση ο Ντέμης για Περιστέρι - "Αυτός έχει την ευθύνη - Όπως με Ίβιτς και Γκαρσία..."

Την δική του άποψη σχετικά με όσα συνέβησαν πριν τον αγώνα μεταξύ του Ατρομήτου με την ΑΕΚ πήρε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μιλώντας στην εκπομπή της NOVA.

Ντέμης Νικολαΐδης: Για το ζήτημα της υψομετρικής διαφοράς στα τέρματα του γηπέδου του Περιστερίου, που οδήγησε στην αναβολή του αγώνα τους Ατρομήτου με την ΑΕΚ μίλησε στην εκπομπή της NOVA ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τονίζοντας ότι ο έλεγχος δεν είναι δουλειά των παικτών καμίας ομάδας, αλλά της Super League.

«Δεν μου έχει τύχει κάτι ανάλογο. Δεν έχω παει τελευταία στο γήπεδο του Ατρομήτου αλλά τα δοκάρια ήταν σιδερένια, που σημαίνει ότι δεν βγαίνουν. 

Αν είναι λάθος δεν φτιάχνεται εκείνη την ώρα. Έχω μια απορία. Δεν πρέπει να είναι δουλειά της ΑΕΚ, οι τερματοφύλακες μπορεί να το καταλάβουν γιατί σηκώνουν τα χέρια

Το γήπεδο πρέπει να περνάει από έλεγχο από την Σούπερ Λίγκ. Άρα τον έλεγχο πρέπει να τον κάνει ανά τακτά διαστήματα κάποια επιτροπή για να τσεκάρει αν είναι σωστά η όχι. Δεν είναι δουλειά της ΑΕΚ να το δείξει. Η διαφορά ήταν μεγάλη από οτι είδα. Είναι υπέρ του αμυνόμενου και κατά του επιτιθέμενου, αυτό το πράγμα μπορεί να ήταν και εναντίον της ΑΕΚ αν είχε πολλές ευκαιρίες. Γιατί η Σούπερ Λίγκ δεν έχει τσεκάρει όλα τα γήπεδα; Μπορεί να είναι και αλλού έτσι. Αν είναι έτσι για πολύ καιρό ο χλοοτάπητας αλλάζει, μπορεί να υπάρξει καθίζηση αλλάζουν τα δεδομένα, κάποιος πρέπει να τα ελέγχει αυτά. 

Αν είναι η διαφορά 1-2 πόντους είναι δύσκολο να το καταλάβεις αλλά αν είναι 5-7 φαίνεται. Το να σκάψεις δεν είναι λύση.

Τα γήπεδα πρέπει να τσεκάρονται πριν το πρωτάθλημα και κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος. Δεν χρειάζεται να υποχρεώνεται μια ομάδα για να κάνει το ντεντέκτιβ.

Αν ισχύουν αυτά που έχουμε διαβάσει, αν είσαι επιθετικός οι 5 πόντοι είναι μεγαλη διαφορά. Το γκολ του Χάμες στην Τούμπα θα είχε μπει.

Σίγουρα fair-play αλλά πρέπει να υπάρχουν και κανονισμοί.

Αυτό το πράγμα πρέπει να γίνεται αυταπάγγελτα. Έλεγχοι από επιτροπή της Σούπερ Λίγκ σε όλα τα γήπεδα για τα πάντα όχι μόνο για τα δοκάρια», είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Η ΑΕΚ δεν φοβάται κανένα ματς - Γραφική καραμέλα το πρωτάθλημα στα χαρτιά - Μπήκε με το πιστόλι"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags