Facebook Pixel Ολυμπιακός: Σοκ για Μίτσελ - Προβλήματα με βασικούς παίκτες - Κίνδυνος για δύο τεράστιες απουσίες με ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-06 22:07:00

Σοκ για Μίτσελ - Προβλήματα με βασικούς παίκτες - Κίνδυνος για δύο τεράστιες απουσίες με ΑΕΚ!

Sportdog Team
Σοκ για Μίτσελ - Προβλήματα με βασικούς παίκτες - Κίνδυνος για δύο τεράστιες απουσίες με ΑΕΚ!

Λαβωμένος βγήκε ο Ολυμπιακός από το ντέρμπι ενάντια τον ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα ο Μίτσελ και οι συνεργάτες του να κάθονται σε... αναμμένα κάρβουνα ενόψει του ημιτελικού Κυπέλλου.

Ολυμπιακός: Προβλήματα με Χάμες Ροντρίγκες και Χουάνγκ Ιν-Μπομ στον Ολυμπιακό, μόλις τρεις μέρες πριν από το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Κολομβιανός σταρ φαίνεται πως έχει τις λιγότερες πιθανότητες να προλάβει τον ημιτελικό Κυπέλλου στη Νέα Φιλαδέλφεια, αφού ο τραυματισμός που αποκόμισε κόντρα στον ΠΑΟΚ πολύ δύσκολα θα ξεπεραστεί μέχρι την Πέμπτη (9/2).

Από την πλευρά του, ο Νοτιοκορεάτης μέσος αντιμετωπίζει επίσης θέμα τραυματισμού, με αποτέλεσμα να θεωρείται αμφίβολος για τη σπουδαία αναμέτρηση.

Συνεπώς ο Μίτσελ πιθανότατα θα κληθεί να προχωρήσει σε αλλαγές στο κέντρο, καθώς είναι πολύ πιθανό να χάσει δύο από τους παίκτες-κλειδιά της ομάδας του.

Ο Σαμασέκου διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα για να καλύψει το κενό του Χουάνγκ, ενώ το ποιος θα πάρει τη θέση του Χάμες αναμένεται να "παιχτεί" μεταξύ των Φορτούνη, Κανός, Βαλμπουενά και Μπούτουτσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε ο Μίτσελ το πίστευε - Μεγάλο λάθος του κόουτς, τον έσωσε ο Πασχαλάκης - Τράκαραν Χάμες-Κανός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags