Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Δημήτρης Κουρμπέλης: Έχει πάρει φορά ο ΠΑΟ και δεν σταματά: Ετοιμάζεται να ανανεώσει κι άλλον πρωτοκλασάτο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-07 10:22:00

Έχει πάρει φορά ο ΠΑΟ και δεν σταματά: Ετοιμάζεται να ανανεώσει κι άλλον πρωτοκλασάτο!

Sportdog Team
Έχει πάρει φορά ο ΠΑΟ και δεν σταματά: Ετοιμάζεται να ανανεώσει κι άλλον πρωτοκλασάτο!

Κάνει σε γενικές γραμμές καλή σεζόν φέτος και είναι άξιο αναφοράς, ότι έχει γυρίσει σε υψηλό επίπεδο μετά τη σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπισε. Μετά τον Αϊτόρ, είναι ο επόμενος που θα περάσει το κατώφλι για ανανέωση στον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός - Δημήτρης Κουρμπέλης: Από την στιγμή που έκλεισε θετικά (και) το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του Αϊτόρ -θα υπογράψει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες για 2+1 χρόνια- οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού στρέφουν πλέον την προσοχή τους στα υπόλοιπα μέτωπα των ανανεώσεων, με τον Δημήτρη Κουρμπέλη να παίρνει... σειρά, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Τον περασμένο Νοέμβριο η διοίκηση του Παναθηναϊκού έκανε δύο διερευνητικές συζητήσεις με τον ατζέντη του 29χρονου μέσου. Έκτοτε δεν ακολούθησε άλλη (επίσημη) επαφή, όμως όλο αυτό θα μπει σύντομα σε πολύ πιο επίσημη βάση.

Κι αυτό διότι είναι στο πλάνο του συλλόγου ο προγραμματισμός ενός ραντεβού με την πλευρά του "Κούρμπε" μέσα στις επόμενες εβδομάδες, προκειμένου να γίνει μία συνολική συζήτηση και να καταλήξουν αντίστοιχα σε συμφωνία. Όπως έγινε τον τελευταίο ενάμισι μήνα με τους Ρουμπέν Πέρεθ, Μπαρτ Σένκεφελντ και Αϊτόρ.

Ο αρχηγός κάνει σε γενικές γραμμές καλή σεζόν φέτος και είναι άξιο αναφοράς, ότι έχει γυρίσει σε υψηλό επίπεδο μετά τη σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπισε. Μαζί με τον Πέρεθ και τον Τσέριν έχουν δημιουργήσει μία αξιόλογη τριπλέτα στον άξονα, κάτι που ο Παναθηναϊκός θέλει να διατηρήσει και τα επόμενα χρόνια. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει το συμβόλαιο του "Κούρμπε" να ανανεωθεί.

Η τρέχουσα συμφωνία του παίκτη με την ΠΑΕ εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι. Ο αρχηγός αμείβεται ετησίως με ένα ποσό της τάξης των 550 χιλ. ευρώ, ένα νούμερο κοντά στο οποίο (σ.σ. ενδεχομένως και λίγο παραπάνω) θα μπορούσε να κλείσει και το νέο συμβόλαιο του διεθνούς χαφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πρωτάθλημα της μεζούρας" - Ο Μελισσανίδης το σχεδίαζε 2 χρόνια - Απέναντι ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags