Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έσκασε ρεπορτάζ στο λιμάνι - Τι "παίζει" με Χάμες εν όψει ΑΕΚ - "Δεν μπορούσε καν να περπατήσει ο..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-07 11:20:00

Έσκασε ρεπορτάζ στο λιμάνι: Τι "παίζει" με Χάμες εν όψει ΑΕΚ - "Δεν μπορούσε καν να περπατήσει ο..."

Sportdog Team
Έσκασε ρεπορτάζ στο λιμάνι: Τι "παίζει" με Χάμες εν όψει ΑΕΚ - "Δεν μπορούσε καν να περπατήσει ο..."

Προβλήματα για Μίτσελ εν όψει του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου με την Ένωση. Τι συμβαίνει με Χάμες, τα πλάνα για το μεγάλο ματς.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του πρώτου ημιτελικού στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet κόντρα στην ΑΕΚ μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Και οι δύο είναι πολύτιμοι, πόσω μάλλον ενόψει του πρώτου ημιτελικού με την ΑΕΚ. Ενώ περιμένουμε σήμερα την προπόνηση, περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί έχει ο Χάμες και λιγότερο ο Ιν-Μπομ. Ο Χουάνγκ δεν μπορεί καλά-καλά να περπατήσει, αλλά περιμένουμε τη σημερινή προπόνηση για να δούμε την κατάσταση του Κορεάτη», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Από τη στιγμή που κάποιος θα λείπει, ή θα προχωρήσει σε αλλαγές ο Μίτσελ μετά το ντέρμπι της Τούμπας, θα δούμε σε πόσες θέσεις θα κάνει αλλαγές. Ακόμα και στου τερματοφύλακα παίζεται. Πρέπει να διαχειριστεί τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του. Κρατάω τη δήλωση που έχει κάνει ο προπονητής, ο Πασχαλάκης είναι για το πρωτάθλημα και ο Τζολάκης για το Κύπελλο. Η λογική λέει Τζολάκης», πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τελειώνει" δύο παίκτες από 11αδα ο Μίτσελ μετά την Τούμπα - "Καψόνι" σε Φορτούνη με… Βαλμπουενά!

Ακούστε τι είπε για την πιθανή χρησιμοποίηση του Κανός κόντρα στην Ένωση:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags