Facebook Pixel Ατρόμητος - ΑΕΚ: "Καυτές" ατάκες Σπανέα: "Πώς το γνώριζε η ΑΕΚ; - Δεν ταιριάζει με Μελισσανίδη αυτό που έκανε"
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-07 17:05:00

"Καυτές" ατάκες Σπανέα: "Πώς το γνώριζε η ΑΕΚ; - Δεν ταιριάζει με Μελισσανίδη αυτό που έκανε"

Sportdog Team
"Καυτές" ατάκες Σπανέα: "Πώς το γνώριζε η ΑΕΚ; - Δεν ταιριάζει με Μελισσανίδη αυτό που έκανε"

Δηλώσεις που θα συζητηθούν, από τον πρώην διαιτητή για την πολύκροτη υπόθεση της αναβολής του ματς στο Περιστέρι.

Για όσα συνέβησαν και οδήγησαν στη μη τέλεση του αγώνα Ατρόμητος - ΑΕΚ, μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ και στον Θάνο Μπλούνα ο πρώην διαιτητής Α' Εθνικής κατηγορίας και μέλος του ΔΣ της Ένωσης Διαιτητών, Γιώργος Σπανέας.

Μεταξύ άλλων είπε:

"Τι να πούμε, ότι έχει κάποιον η ΑΕΚ μέσα στον Ατρόμητο; Να έχει τέτοιες ικανότητες ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ και να καταλαβαίνει πότε το δοκάρι είναι κάποια εκατοστά χαμηλότερο είναι λίγο αφύσικο.

Η ένσταση έγινε νόμιμα, αλλά... ΑΕΚ είσαι. Η ΑΕΚ να φοβηθεί τι; Nα παίξει μπάλα εκεί; Mου φαίνεται περίεργο.

Δε μου κολλάει... Επειδή ξέρω τον Μελισσανίδη σαν χαρακτήρα μου φαίνεται περίεργο αυτό που έκανε η ΑΕΚ. Είναι της ποδοσφαιρικής μου γενιάς... Αυτό το γεγονός μου προξενεί απορία. Είναι από τους μάγκες παράγοντες, είχε τελείως διαφορετική ψυχή μέσα του και χαίρομαι γι' αυτά που έχει κάνει...

Το ποδόσφαιρο έχει να κάνει με τα χρήματα από την Ευρώπη και τη βαθμολογία... Η ηθική δεν μπαίνει μπροστά... Επικρατεί αυτό που λέμε τα καλά και τα συμφέροντα.

Πώς το γνώριζε η ΑΕΚ; Eκεί είναι το θέμα. Υπάρχει κάποιoς στον Ατρόμητος που δίνει πληροφορίες; Δεν ξέρω τι να υποθέσω..."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πρωτάθλημα της μεζούρας"; - Ο Μελισσανίδης το σχεδίαζε 2 χρόνια - Απέναντι ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΠΑΟ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags