Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Σούπερ ανάλυση Τσακίρη για ημιτελικό - Εκεί θα ποντάρει ο Αλμέιδα για να "χτυπήσει" τον Ολυμπιακό
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-08 16:40:00

Σούπερ ανάλυση Τσακίρη για ημιτελικό - Εκεί θα ποντάρει ο Αλμέιδα για να "χτυπήσει" τον Ολυμπιακό

Sportdog Team
Σούπερ ανάλυση Τσακίρη για ημιτελικό - Εκεί θα ποντάρει ο Αλμέιδα για να "χτυπήσει" τον Ολυμπιακό

Για την αδυναμία που έχει εντοπίσει η ΑΕΚ στο παιχνίδι του Ολυμπιακού και τον τρόπο που θα επιδιώξει να την εκμεταλλευτεί στο μεγάλο ντέρμπι του Κυπέλλου μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Στην τακτική προσέγγιση της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Μιλώντας στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου, σημείωσε ότι η σχολαστική ανάλυση των «ερυθρόλευκων» έχει επιβεβαιώσει ότι εμφανίζουν πρόβλημα κόπωσης στο δεύτερο ημίχρονο.

Χαρακτήρισε δεδομένο λοιπόν ότι ο Ματίας Αλμέιδα θα ποντάρει (και) στη φθορά του αντιπάλου, έχοντας ως έξτρα πλεονέκτημα τους ποιοτικούς παίκτες που μπορεί να φέρει από τον πάγκο.

Κατά τ’ άλλα, στάθηκε στα επιπλέον μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί από την «Ένωση» και την αστυνομία, ενώ τόνισε πως ούτως ή άλλως (βάσει του τρόπου που φτάνουν οι φιλοξενούμενοι στην «Opap Arena») είναι ανέφικτο να συναντηθεί το πούλμαν με οπαδούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αφαίρεση βαθμών στον Ατρόμητο για τα δοκάρια - Ποινή και για την ΑΕΚ - Πότε βγαίνει η απόφαση

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags