Facebook Pixel Πήρε 15, αλλά τι έκαναν;
| 2012-01-10 00:00:00

Πήρε 15, αλλά τι έκαναν;

Πήρε 15, αλλά τι έκαναν;

«Δεκαπέντε μεταγραφές έκανε ο Ολυμπιακός αλλά ούτε ένας δεν κάνει τη διαφορά»! Μια άποψη που βρίσκει ολοένα και περισσότερους συμμάχους. Ισχύει;

«Μα δεν πήραμε έναν παίκτη φέτος να κάνει τη διαφορά! Φέρανε στον Μαρινάκη. 15 μεταγραφές που είναι όλοι του 7 και κάτω...» τόνισε ο Νίκος Αλέφαντος μετά και την ισοπαλία σοκ του Ολυμπιακού με τη Δόξα Δράμας. Οι ερυθρόλευκοι δεν έπεισαν και ο Βαγγέλης Μαρινάκης χτύπησε καμπανάκι σε πολλούς.

Οι Πειραιώτες απέκτησαν 15 παίκτες, κάποιοι δόθηκαν δανεικοί και κάποιοι άλλοι ετοιμάζονται να κουνήσουν μαντήλι πριν συμπληρώσουν εξάμηνο στην ομάδα. Το gazzetta.gr κάνει τον απολογισμό των ποδοσφαιριστών που ήρθαν το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό και αναλύει την απόδοσή τους!

Φράνκο Κοστάντζο: Το σκάουτ που έγινε έδειχνε... Ελβετία και ο Φράνκο Κοστάντζο επιλέχθηκε να αντικαταστήσει τον Αντώνη Νικοπολίδη που το καλοκαίρι κρέμασε τα παπούτσια του. Ο Αργεντίνος κίπερ έμεινε ελεύθερος από την πρωταθλήτρια Βασιλεία, και σε ένα διήμερο ο Ολυμπιακός τον έκλεισε, αφού ξεπεράστηκε το εμπόδιο του μπόνους ελεύθερης μεταγραφής. Ο Κοστάντζο υπέγραψε διετές έναντι 1.6εκατ. ευρώ. Δεν πέρασαν παρά μόνο δυο μήνες για να «πονοκεφαλιάσει» ο Βαλβέρδε με την εικόνα που έδειχνε ο Αργεντίνος και... έξι για να τον βάλουν οι ερυθρόλευκοι στον πάγο και να θέλουν να τον... ξεφορτωθούν, με τον ίδιο πάντως -όπως είναι φυσικό- να κάθεται στο συμβόλαιό του.

Σήφης Δασκαλάκης: Αποκτήθηκε ελεύθερος από τον Εργοτέλη, προερχόταν από καλή σεζόν και οι ερυθρόλευκοι βρήκαν στο πρόσωπό του τον πορτιέρο που θα αποτελέσει το μπακ απ του Κοστάντζο. Μπορεί το συμβόλαιό του να μην ξεπερνά τις 200.000 ευρώ, ωστόσο σε ένα εξάμηνο έχει μόλις μια συμμετοχή και αυτή στο κύπελλο. Τα περισσότερα ματς τα έβλεπε από την εξέδρα, μέχρι το... πάγωμα του Κοστάντσο, ενώ ο τρίτος γκολκίπερ, ο Μέγερι είναι αυτός που έχει πάρει θέση βασικούς.

Διαβάστε το υπόλοιπο θέμα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags