Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Βόλος: Καλά νέα για Γιοβάνοβιτς στην προπόνηση του Παναθηναϊκού - Φουλάρει η προετοιμασία για Βόλο
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-16 14:40:00

Καλά νέα για Γιοβάνοβιτς στην προπόνηση του Παναθηναϊκού - Φουλάρει η προετοιμασία για Βόλο

Sportdog Team
Καλά νέα για Γιοβάνοβιτς στην προπόνηση του Παναθηναϊκού - Φουλάρει η προετοιμασία για Βόλο

Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Βόλο.

Παναθηναϊκός: Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις ανάπτυξης παιχνιδιού και εξάσκηση στα τελειώματα. Στην προπόνηση συμμετείχαν άπαντες, πλην των μακροχρόνια απόντων Αϊτόρ, Τρουιγιέ, Γκάνεα, Φρόκου.

Επιστρέφει στην αποστολή ο Μάγκνουσον

Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός έλειψε πάρα πολύ όλο αυτό το διάστημα και αρκετοί, που είχαν ίσως ενδοιασμούς για το πόσο καλός ήταν, καταλάβαν κάτι μεγαλύτερο. Το πόσο σημαντικός στην πράξη είναι. Με την παρουσία του στην ενδεκάδα ο Μάγκνουσον αλλάζει τον Παναθηναϊκό σε επίπεδο ανάπτυξης, όντας από τους βασικούς πυλώνες στη δόμηση του παιχνιδιού από την άμυνα. Σε μία περίοδο, μάλιστα, που ο Ρούμπεν Πέρεθ δεν περνά και τις καλύτερές του ημέρες.

Το πλάνο ενδεκάδας

Ενόψει Βόλου ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ετοιμάζεται να παρατάξει τον Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια, με τετράδα στην άμυνα τους Βαγιαννίδη, Σένκεφελντ, Σάρλια, Χουάνκαρ. Ο Ισπανός είχε ένα σκίσιμο στο πόδι από το ματς με τον Άρη, αλλά δεν είναι ικανό αυτό να του στερήσει τη θέση στο αρχικό σχήμα. Στη μεσαία γραμμή θα παίξουν ο Ρούμπεν με τον Κουρμπέλη, σε ελεύθερο ρόλο μπροστά τους ο Μπερνάρ, δεξιά ο Παλάσιος, αριστερά ο Μαντσίνι και ο Ιωαννίδης στην κορυφή της επίθεσης. Ουσιαστικά, δηλαδή, ο Γιοβάνοβιτς επιλέγει τον Παλάσιος αντί του Τσέριν, μετατοπίζοντας παράλληλα τον Μπερνάρ στο "10".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags