Facebook Pixel Οι υποψήφιοι για το Νο 1!
| 2012-01-13 18:16:00

Οι υποψήφιοι για το Νο 1!

Οι υποψήφιοι για το Νο 1!

Το αρκετά δυνατό... χαρτί του Κάρλος Καμενί... καίγεται για τον Ολυμπιακό λόγω Μάλαγα. Οι Πειραιώτες όμως δεν μένουν εκεί αναζητώντας τον γκολκίπερ που θα πάρει την θέση του Φράνκο Κοστάντσο. Διαβάστε ποιοι είναι οι υποψήφιοι.

Μαριάνο Αντούχαρ: Ο Αργεντινός με ιταλικό διαβατήριο πορτιέρε αφήνει την Κατάνια, αναζητώντας μία καλύτερη... τύχη. Ο υψηλόσωμος γκολκίπερ που έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Κοστάντσο, είναι προσιτός οικονομικά και δεν θα έλεγε όχι σε μία ενδεχόμενη μετακίνησή του στο λιμάνι. Οι Ιταλοί συνεχίζουν να υποστηρίζουν πως ο Αντούχαρ θα κλείσει είτε στον Ολυμπιακό είτε σε ομάδα της χώρας του.

Τόμας Κούστσακ: Ο Πολωνός τερματοφύλακας έχει παραστάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα. Ο Κούστσακ θέλει να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ψάχνοντας μία ανταγωνιστική ομάδα όπου θα βρει σημαντικό χρόνο συμμετοχής ενόψει Euro. Ο Βαλβέρδε τον έχει αρκετά ψηλά στην λίστα του ενώ τα χρήματα που απαιτούνται για τον δανεισμό του δεν είναι πολλά.

Σέρχιο Ασένχο: Το gazzetta.gr έχει φέρει πρώτο στο φως της δημοσιότητας το όνομα του γκολκίπερ της Ατλέτικο Μαδρίτης, που αρέσει στον Βάσκο τεχνικό. Πρόκειται για μία εξαιρετική περίπτωση που όταν ήταν σε πιο μικρή ηλικία είχε το... προσωνύμιο νέος Κασίγιας!

Διαβάστε το υπόλοιπο ρεπορτάζ στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags