Facebook Pixel ''Να πάμε την ΑΕΚ εκεί που πρέπει''
| 2012-01-13 21:55:00

''Να πάμε την ΑΕΚ εκεί που πρέπει''

''Να πάμε την ΑΕΚ εκεί που πρέπει''

Όχι αυτή την ατάκα δεν την είπε άλλος ένας παράγοντας της Ένωσης. Ένας εκ των ποδοσφαιριστών την είπε, οι οποίοι είναι οι μόνοι που πονάνε την ομάδα παίζοντας απλήρωτοι! Ο λόγος για τον Γιάννη Αραμπατζή.

Ο τερματοφύλακας της Ένωσης παραχώρησε δηλώσεις στη Nova ενόψει του αγώνα με την Ξάνθη όπου τόνισε ότι ο συναγωνισμός με τον Κωνσταντόπουλο είναι υγιής, χαρακτήρισε δύσκολο αντίπαλο την ακρτική ομάδα

«Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δουλεύουμε στις προπονήσεις, ο προπονητής μας δουλεύει κατάλληλα σε κάθε προπόνηση και πιστεύω ότι με την Ξάνθη θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι μία καλή ομάδα που φέτος έχει δείξει καλά πράγματα και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι για να μπορέσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Αραμπατζής για το ματς του Σαββάτου και στη συνέχεια απάντησε στις ερωτήσεις.

Γνωρίζεται τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της Ξάνθης;

«Σε αυτά δουλεύει ο προπονητής και οι βοηθοί του. Αυτά που βλέπει ο προπονητής μας τα λέει, προσπαθούμε να παίξουμε πάνω σε αυτά, στις αδυναμίες του αντιπάλου, στα αδύνατά του σημεία. Σε κάθε προπόνηση ο προπονητής μας δείχνει αυτά που πρέπει να κάνουμε και είμαστε έτοιμοι για τον κάθε αγώνα».

Τι σου έχει κάνει εντύπωση από την Ξάνθη, βάσει και του πρώτου αγώνα;

«Όλοι οι παίκτες, ο καθένας ξεχωριστά, είναι επικίνδυνος. Σίγουρα υπάρχουν δύο τρεις παίκτες της Ξάνθης που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, αλλά κάθε φάση γίνεται από μία ομαδική προσπάθεια. Κοιτάμε όλη την ομάδα, δουλεύουμε και πιστεύω ότι θα μπορούμε να είμαστε νικητές».

Μετά και τις τελευταίες εμφανίσεις του Κωνσταντόπουλου, ο συναγωνισμός είναι πιο έντονος...

«Σίγουρα, πάνω από όλα κερδίζει η ΑΕΚ από αυτό το πράγμα. Ο συναγωνισμός είναι καλός για τους τερματοφύλακες. Δουλεύουν στις αδυναμίες τους, δουλεύουν στις προπονήσεις και μας βοηθάει πολύ ο κ. Καμπόλης στις προπονήσεις και στα αδύνατά μας σημεία και είμαστε και οι δύο έτοιμοι για να προσφέρουμε στην ομάδα».

Πόσο υπομονή μπορούν να κάνουν οι παίκτες στα εξωαγωιστικά προβλήματα;

«Δεν θα ήθελα να αναφερθώ στα εξωαγωνιστικά προβλήματα, για αυτό είναι άλλοι αρμόδιοι. Εμείς κοιτάμε το αγωνιστικό κομμάτι, να δουλέψουμε σκληρά και να πάμε την ΑΕΚ εκεί που πρέπει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags