Facebook Pixel Ο Ολυμπιακός σε ακτίνες
| 2012-01-14 23:20:00

Ο Ολυμπιακός σε ακτίνες

Ο Ολυμπιακός σε ακτίνες

Διαβάστε την κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στον αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Μπάλας Μέγιερι: Ο Μαγυάρος πορτιέρο επιβεβαίωσε τη διαρκή αγωνισιτκή του άνοδο. Σε τέσσερις τουλάχιστον πειπτώσεις έσωσε τον ολυμπαικό από βέβαια γκολ, με αποκορύφωμα τη φάση του 61ου λεπτού, όταν απογειώθηκε στο «Γ» της εστίας του απομάκρυνε τον κεραυνό του Ζαουί. Κρίμα για τον Μέγιερι, που δέχθηκε το γκολ του Ναπολεόνι στο 65', το οποίο στέρησε την δυνατότητα από τον Ολυμπιακό να κυνηγήσει την καλύτερη αμυντική επίδοση της ιστορίας του.

Φρανσουά Μοντέστο: Ο Κορσικανός μπορεί να επέστρεψε σε ρόλο δεξιού οπισθοφύλακα, όμως είχε εξαιρετική παρουσία και συνέβαλε καταλυτικά στην άνετη νίκη του Θρύλου. Βοήθησε και στο δημιουριγκό κομμάτι από την πλευρά του.

Όλοφ Μέλμπεργκ; Με καλές και άσχημες στιγμές, ο Σουηδός αμυντικός του Ολυμπαικού έχασε ατον Ναπολεόνι απο τον τομέα ευθύνης τους στην φάση του γκολ του Λεβαδειακού.

Ιβάν Μαρκάνο; Κακή βραδιά για τον Ισπανό. Με πολλά αβίαστα λάθη, ο Ισπανός έδειξε να βρίσκεται έξω από τα νερά του έχοντας σημαντικό μερίδιο ευθύνης στις πολλές επικίνδυνες επισκέψεις του Λεβαδειακού.

Διαβάστε την υπόλοιπη κριτική στο katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags