Facebook Pixel "Σφύριξε χαρούμενα, μπορείς..."! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2012-01-24 15:00:00

"Σφύριξε χαρούμενα, μπορείς..."! (ΒΙΝΤΕΟ)

"Σφύριξε χαρούμενα, μπορείς..."! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η καρατόμηση του Βασσάρα σκόρπισε χαρά όχι μόνο σε φιλάθλους και παράγοντες ομάδων, αλλά και στις μεγάλες "σφυρίχτρες" που δεν συμφωνούσαν με τους ορισμούς του...

Από χθες η εποχή του Κύρου Βασσάρα στην ΚΕΔ έχει ολοκληρωθεί, αφού η διαιτησία του Κωνσταντινέα στα Πηγάδια ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής στην ΕΠΟ.

Με αποτέλεσμα η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας να προχωρήσει σε αλλαγές στην κατανομή αρμοδιοτήτων των μελών της, σε ό,τι αφορά τους ορισμούς διαιτητών και παρατηρητών διαιτησίας.

Με λίγα λόγια έστειλε τον Βασσάρα στο σπίτι του, προωθώντας στη θέση του τον Γιώργο Δούρο. Μία απόφαση που ικανοποίησε, λίγο-πολύ, τους περισσότερους παράγοντες ομάδων και οπαδούς, που είχαν παράπονα από τον πρώην διαιτητή.

Ο "σκύλος", όμως, μαθαίνει πως με την αποχώρηση του Βασσάρα από το προσκήνιο, δεν ήταν λίγες και οι κορυφαίες "σφυρίχτρες" στην Ελλάδα που χάρηκαν.

Όσοι θεωρούσαν, δηλαδή, πως με τους ορισμούς του ο πρώην υπεύθυνος της ΚΕΔ τους υποτιμούσε, σε βαθμό να εκτίθεται ο ίδιος με συγκεκριμένες διαιτησίες και να συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο.

Τώρα πια, μετά την καρατόμηση του Βασσάρα, μπορούν και οι προαναφερθέντες ρέφερι να τραγουδήσουν το "σφύριξε χαρούμενα μπορείς, δες τη φωτεινή πλευρά της ζωής", γεμάτοι ικανοποίηση για την αλλαγή που έγινε στην κατανομή αρμοδιοτήτων στην ΚΕΔ...

Ας ακούσουμε και το σχετικό τραγουδάκι...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags