ΠΑΟΚ: Τη μεταγραφή του Τζάκσον Μουλέκα από την Μπεσίκτας στον ΠΑΟΚ προανήγγειλε ένας Αφρικανός δημοσιογράφος στο twitter. Ο Μίκι Τζούνιορ, ειδικός στο αφρικανικό ποδόσφαιρο, έκανε ένα tweet γράφοντας πως ο 23χρονος Κονγκολέζος στράικερ της Μπεσίκτας κατευθύνεται στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ και όχι στην Αλ Αχλί.

Μεταγραφικό "ντου" από Σαββίδη: Ανάρτηση... φωτιά από το εξωτερικό - "Κλείνει" ακόμα έναν παίκτη ο ΠΑΟΚ!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μουλέκα έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027 με την τουρκική ομάδα. Από το ρεπορτάζ πάντως δεν επιβεβαιώνεται μια τέτοια πληροφορία.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Νέος" Αραούχο για Ολυμπιακό! Ξεχωρίζει για τη διάπλασή του - Γρήγορος, δυναμικός & υπερβολικά ντριμπλέρ

Μεταγραφικό "ντου" από Σαββίδη: Ανάρτηση... φωτιά από το εξωτερικό - "Κλείνει" ακόμα έναν παίκτη ο ΠΑΟΚ!