Facebook Pixel Βελτίωση για Μόνχε, Τζιμπούρ και Μιραλάς!
| 2012-01-26 21:28:00

Βελτίωση για Μόνχε, Τζιμπούρ και Μιραλάς!

Βελτίωση για Μόνχε, Τζιμπούρ και Μιραλάς!

Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι αποθεραπείας των τριών τραυματιών του Ολυμπιακού, οι οποίοι βελτιώνονται συνεχώς μέρα με τη μέρα!

Ο Χολέβας ακολούθησε μέρος της προπόνησης με την ομάδα και μετά συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, όπως και ο Μιραλάς που ακολούθησε έντονο ατομικό πρόγραμμα και μέρος της προπόνησης της ομάδας. Ο ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σήμερα σε συγκριτική απεικονιστική εξέταση, από την οποία διαπιστώθηκε η πρόοδος που έχει σημειώσει η επούλωση του τραυματισμού του.

Ο Τζιμπούρ, του οποίου επίσης ο τραυματισμός έχει παρουσιάσει βελτίωση, ακολούθησε έντονο αερόβιο ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Ο Μόνχε έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση στον τραυματισμό που είχε υποστεί και ακολούθησε έντονο ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Ο ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σήμερα σε συγκριτική απεικονιστική εξέταση, από την οποία επιβεβαιώθηκε η βελτίωση του τραυματισμού του.

Ο Τοροσίδης, του οποίου οι ενοχλήσεις που ένιωθε στον έσω πλατύ του δεξιού του γόνατος έχουν υποχωρήσει, ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γήπεδο. Ο Φουστέρ ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, ενώ υποβλήθηκε το απόγευμα σε μαγνητική τομογραφία, η οποία ήταν αρνητική ως προς την εμφάνιση συνδεσμικής ή μηνισκικής βλάβης.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα του Σαββάτου (28/1, 19:30) με τον Εργοτέλη, ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν αύριο την προετοιμασία τους με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags